Horoszkóp

Erre a csillagjegyre ma sorsfordító találkozás vár

B.P.

Létrehozva: 2023.02.23.

Segítséget kap a Kos, rámenős lesz a Skorpió és a Mérleg.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Most igazán jól jön a segítség, élj vele! Bár nem önzetlen a felajánlás, ragadd meg a lehetőséget! Később persze feltétlenül tisztázd a dolgokat az illetővel, ne hagyd őt tévedésben!

ezo, horoszkóp
Fotó: Pixabay

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Elképesztően pörgős számodra ez a nap. Nem is tudod, mikor volt utoljára ennyi elintéznivalód ilyen rövid idő alatt. Érthető, ha estére teljesen kimerülsz. Fontos lenne most egy kis pihenőt beiktatnod, hogy újult erővel vethesd bele magad a munkába.

 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Bár profi vagy a magánéleti válságkezelésben, ma zavarba ejtően alulmúlod önmagad. Ugyanakkor fontos, hogy ne ess kétségbe, ne gyötörd magad emiatt. A szerelmed jól ismer téged és tisztában van a történtekkel.

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Azért vannak a jóbarátok – szól az ismert sláger, s ma igazat adhatsz a dalnak. Szükséged van a segítségükre, s ma is számíthatsz rájuk. Nem csak meghallgatnak, de tanácsot is kapsz. Ha utóbbi első hallásra nem is tetszik, azért csak gondolkozz el rajta! 

 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Elképesztő nap ez a mai: mintha egy reklámfilm főhőse lennél. Csak jó dolgok történnek veled, elismerések és kedvességek sora ér – bárhova is menj! Élvezd ki ezt a kellemes meglepetésekben gazdag napot!

 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Sorsfordító találkozás várhat ma rád. Bár a lehetőség első hallásra megterhelőnek tűnhet, ne félj tőle! Ez az ominózus megbeszélés nagy lehetőséget rejt, fellendítheti a karrieredet!  

 

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Meglepő magabiztosság! Talán még te magad is elcsodálkozol, milyen rámenős vagy ma. Ezzel pedig egy szívdobogtató személy figyelmét is magadra irányítod. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor lehet, hogy hamarosan búcsút inthetsz a szingli életednek.

 

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Vágy és csábítás – amióta felkeltél, ez a két cél lebeg a szemed előtt. Jó hírünk van: a csillagok támogatnak, valóra válhat, amire vágysz. Ma bátran tehetsz lépéseket a titkon kiválasztott felé, meglepően kedvező fogadtatásban részesülhetsz. Vesd be magad!

 

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Rózsaszínben látod a világot, éppen ezért ne hagyd, hogy ma maga alá temessen a munka! Nehogy az elhanyagolt teendők megakadályozzák a romantikus esti programodat. Ezt most nem mondhatod le!

 

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Itt a vég – legalábbis úgy érzed, hogy a munka és a magánélet két oldalról is extra nyomást gyakorol rád. Muszáj tenned valamit! Ne várj tovább, szervezz meg ma délutánra, estére egy baráti találkozót és beszéld ki magadból ezt az egészet, hogy megkönnyebbülhess!

 

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Két legyet egy csapásra?! Nos, ma bármi megtörténhet! Miközben a munkádban próbálsz előrébb jutni, a magánéletedben is kedvező változás állhat be. Ráadásul a kettő nagyon is összefügghet. Ha bizonytalan lennél ebben a kérdésben, a csillagok biztatnak: ne legyenek kételyeid!

 

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Élvezed, hogy a sorsod a saját kezedben tarthatod, de azt sem bánod, ha csak úgy megtörténnek a dolgok. A mai nap tökéletes arra, hogy megtaláld a kettő közötti egészséges egyensúlyt! Meglepő, mi sülhet ki belőle!

 

(Forrás: Astronet)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek