The Best

Szívszorító videógyűjtemény: Tina Turnert gyászolja a sportvilág

sk

Létrehozva: 2023.05.25.

Nincs olyan szurkoló, aki ne ismerné az énekesnő legnagyobb slágerét.

Szerdán este sokkolta a világot a hír: 83 éves korában svájci otthonában elhunyt Tina Turner énekesnő. A "rocknagyit" nem csak a zenekedvelők gyászolják, egyik legnagyobb slágere, a "The Best" himnusz lett a sportpályákon, stadionokban. Számos sportoló, vagy éppen csapat vonult be erre a lelkesítő dalra, s voltak, akik ezzel ünnepelték sikerüket, vagy éppen motiválták magukat.

Ike & Tina TURNER 1973 Retro
Fotó: Northfoto

A skót Rangers FC fociklubjának hazai meccsein a csapatok erre a dalra vonulnak be évtizedek óta. Szerdán, a halálhír bejelentésével szinte egyidőben a Rangers-Hearts találkozó is így kezdődött.

A darts versenyeknél kevesebb jobb hangulatú sportág van manapság. Az osztrák Mensur Suljovic is a "rocknagyi" dalát választja a bevonuláshoz.

A profi ökölvívásban is meg kell adni a módját a hatásos nyitánynak. Chris Eubank például annak idején fergeteges show-t kerített Tina Turner örökzöld slágerének segítségével.

Az énekesnő maga is szerette a sportot, az ausztrál rögbiszövetséggel volt is egy megállapodása, hat évig vele reklámozták a helyi ligát. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek