Szorcsik H. Viki exe lehet a VV 8 sztárja

Alig egy hét múlva újra elindul a ValóVilág, amelyet idén már a Big Brotherrel ötvözve tűz képernyőre az RTL II. A Bors megtudta, hogy egy fővárosi modell fiú lehet a műsor egyik nagy felfedezettje. Lóránd az ismerősei körében már hetek óta részletesen beszámol a casting minden fejleményéről, sőt az utóbbi napokban már többükkel tényként közölte: néhány nap múlva költözik. Egyik közeli ismerőse is ezt erősítette meg a Borsnak.

– Lóránd már az üzenőfalán is közölte a barátaival, hogy addig keressék, amíg tudják, mert rövidesen a műsor miatt nem lesz elérhető. Azt a látszatot kelti, hogy biztos beköltöző – mondta névtelenséget kérő forrásunk.

– Egyébként statiszta és modellmunkái vannak általában. Pont olyan, mint a többi hasonló tinédzser, a vékony, fiatal cicababákra nyomul, több-kevesebb sikerrel. Nemrég volt egy rövidebb kapcsolata Szorcsik H. Vikivel is – tudtuk meg.

Lórándot, akinek van egy ikertestvére, Roland, telefonon értük el, és hallhatóan zavarba hozta a téma. Olyannyira, hogy nem­igen merte megerősíteni az értesülésünket, de cáfolni sem akarta.

Lórándnak volt egy rövid románca Szorcsik H. Vikivel

– Csak remélem, hogy én leszek az egyik, aki beköltözhet – mondta sokadik nekifutásra, majd kérdésünkre, mi a célja, taktikája, ha bejut, szűkszavúan felelt.

– Azt remélem, hogy a lehető legtovább bent maradok. Taktika nincs, önmagamat fogom adni. Nem hagyhattuk ki a kérdést: mit szól híres exe, hogy belőle is sztár lehet.

– Viki? Erről nem szeretnék beszélni. Erről kérdezzétek őt! – mondta a Borsnak Lóri, vagy ahogyan híressé válhat majd: VV Lóri.