Celeb

Curtis szerződést szegett, a TV2 jogi lépéseket tesz: ezek a feltételeik a rapperrel szemben

Bors

Létrehozva: 2020.11.04.

Forrás: Móricz István

Az utóbbi napokban nagy visszhangot váltott ki Curtis kizárása a Sztárban sztár versenyéből. Széki Attila azzal, hogy nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját. A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket - írta közleményben a TV2.

– Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%).

A CSATORNA AZONBAN LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT SZÁMÁRA, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót.

Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül – áll a szövegben.

Németh Ádám, a Sztárban Sztár senior kreatív producere szerdán reggel a Mokka nézőinek mesélte el, miként zajlott az a nap, amikor a Curtis nem jelent meg a műsorban.

A mi vasárnapunk gyakorlatilag az újratervezésről és a túlélésről szólt. A legnehezebb az volt, hogy mi is bizonytalanságban voltunk ugye egész nap, úgyhogy nem tudtunk nagyon mást tenni, mint a producertársammal Mazule Vandával összedugtuk a fejünket és gyakorlatilag ki kellett alakítanunk egy új akciótervet, ami nem csak az élő adásra, hanem az egész napra szólt – mondta a szakember, majd hozzátette, Curtis távolmaradása miatt egy teljesen új szabályrendszert kellett kialakítaniuk, és egy válságstábot is összehívtak.

A műsor napján van egy főpróba, aminek Curtis miatt szintén felborult a rendje. A legnehezebb az volt, hogy semmilyen információ birtokában nem voltak, így délután 2-3 óra körülő már inkább arra készültek, hogy a rapper nem fog megjelenni a műsorban.

Curtis tette azt gondolom, hogy példátlan volt. Nem nagyon fordult még ilyen elő a magyar kereskedelmi televíziózás történetében. Ezzel gyakorlatilag szerződést szegett és a TV2 megteszi a megfelelő jogi lépéseket ennek érdekében

– jelentette ki a tévés, aki azt is hozzátette, Curtis magyarázatához nem fűzne hozzá semmit, mert személyes ügy, hogy a rapper hogy rendezi ezt a dolgot. A történteket inkább abból a szemszögből közelítené meg, hogy ő maga mit érzett azon a napon.

– Nagyon szomorú és csalódott voltam. Nem az első produkció volt, amiben Curtisszel dolgoztunk, el tudom róla mondani, hogy nagyon tehetséges előadónak tartom és nagyon jó agya van. Mindig minden információt egyből befogadott, beépített és csinálta. Ezért is vagyok szomorú, hogy ezt meglépte. Nyilván máshogy is el lehetett volna ezt a dolgot rendezni, számtalan módja és lehetősége adódott volna rá, ő ezt az utat választotta – mondta Németh, aki szerint a szavazási statisztikák alapján Curtis nagyon népszerű volt és akár meg is nyerhette volna ezt a műsort.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714002011
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714002011
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160315_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Hosszú idő után először ültek tárgyalóasztalhoz az oroszok és ukránok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160510_auto_resized.png
metropol.hu

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155933_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714002011
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137421_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese