Celeb

A kórházból is kitiltotta unokáját Pécsi Ildikó

uv

Létrehozva: 2019.07.11.

Az sem hozott békességet a családban, hogy a színésznő férje, Szűcs Lajos ismét kórházba került. Pécsi Ildikó nem akarja, hogy meglátogassa őt az unokája, akit előzőleg budai házukból is kirakott.

Nem elég az exmenyével évek óta tartó pereskedés egy budai ingatlan miatt, még egészségügyi problémák is nehezítik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő életét, imádott férjének, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak ugyanis kiújult a betegsége, és kórházban van. Pécsi Ildikó bármit megtenne, hogy életben tartsa élete párját, akit ahogy a Bors megtudta, menye, Pártos Csilla és unokája, Csabi is szívesen meglátogatna, letéve a csatabárdot.  Anya és fia szeretnék hét év után rendezni a nagyszülőkkel az el­mérgesedett helyzetet, mi­előtt az túl késő nem lenne.

Pártos Csilla nem szeretett volna részletekbe menni, de annyit elmondott lapunknak, hogy ahogy eddig bármikor, most is készen állna a békülésre Pécsi Ildikóval. Számára ugyanis nagyon fontos, hogy egykori családtagjai jó egészségben legyenek, és minél to­vább éljenek, de úgy érzi, hiába minden próbálkozás, mert a másik oldalon nincs min­derre fogadókészség, nem akarja.

– Nem fogom feladni, folyamatosan próbálkozom. Szeretném, szeretnénk meglátogatni! – mondta Csilla a Borsnak, akinek egykori anyósa viszont ma is úgy látja, ahogy már korábban többször is elmondta: Csilla az élete megrontója.

Az egykori táncosnő természetesen visszautasítja anyósa vádjait, miszerint minden rossznak ő lenne az okozója az életük­ben, és elmondta lapunknak: sem neki, sem a fiának nincs oka védekezésre, ugyanis úgy érzi, sosem ártott a színművésznőnek és férjének, mi több, a fiukkal való válását sem ő kezdeményezte. A Bors telefonon érte el Pécsi Ildikót, aki fájdalommal a hangjában mesélt az elmúlt évek nehézségeiről munkatársunknak. Amikor pedig arra kérdeztünk rá, hogy ő mit szólna ahhoz, ha az unokája meglátogatná a nagyapját, kitérő választ adott.

– Semmi másra, csak a férjem­re és a gyógyulására szeretnék kon­centrálni! Nagyon hálás va­gyok minden olyan embernek, aki ezt megérti, és ebben az ádáz küzdelemben segít! Kislányként faluban nevelkedtem, templomba jártam, hívőnek neveltek, az is vagyok, és ez mára kifejezetten sokat segít – mondta Ildikó, aki mindennap imádkozik, hogy a jóisten életben tartsa imádott Lajosát.

Mint ismeretes, a családi ház, amelyben Pártos Csilla élt a fiával, a művésznő tulajdona, aki ragaszkodott hozzá, hogy a válás után költözzenek ki belőle. Hosszú pereskedés után Pártos Csilla otthagyta a házat, de a fia ottma­radt, majd a színésznő újabb bírósági végzéssel tetette ki belőle az unokáját is, aki leverte a zárat és visszaköltözött. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714449915
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172631_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb válást jelentettek be: 11 év házasság után otthagyta feleségét a zenész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171892_auto_resized.jpg
vg.hu

Döntött Lázár János: ez lesz a hivatalos neve a Kalocsa-Paks közötti új Duna-hídnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173057_auto_resized.jpg
vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714449915
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714449915
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon