Betegség

"Majdnem meghaltam" - zokogva vallott betegségéről a gyönyörű énekesnő

Bors

Létrehozva: 2024.05.25.

Celine Dion olyan ritka és súlyos kórral küzd, amelyet nem lehet gyógyítani, de felvette a harcot az életét megkeserítő tünetekkel!

Celine Dion énekesnőnél 2022-ben diagnosztizáltak egy súlyos betegséget. A celeb szívszorító beszélgetésben árulta el,hogy „majdnem meg is halt” a stiff-person-szindróma (szó szerint merev személy szindróma) miatt.

A gyógyíthatatlan betegség következtében az izmok összetapadnak és folyton görcsbe merevednek. A kór mozgás- és beszédképtelenséget okoz, további tünet lehet a fokozott érzékenység a hangokra és fényekre, valamint a homályos vagy kettős látás.

Az 56 éves énekesnő egy interjúban elárulta, hogy a betegséggel folytatott küzdelme során majdnem meghalt - írja a Mirror. Hozzátette, mára más "sokkal jobban van", de "ijesztő időszakon" van túl és egy ponton nem volt biztos benne, hogy ebből élve kerül ki. A teljes interjú még nem jelent meg, így további részletek a későbbiekben derülnek ki a betegségéről, de azt tudni lehet, hogy Celine Dion sírva vallott arról, mennyire megviselte egészségi állapota hirtelen romlása, ami a karrierjében is nagy törést okozott. A diagnózisa után minden megváltozott az életében, de nem hagyja, hogy a betegsége határozza meg, ezért megtanult együtt élni a tünetekkel és enyhíti azokat, amennyire csak lehetséges. Egy barátja korábban azt is elárulta, hogy a sztár naponta fizikoterápiára jár és keményen edz, így küzd a fájdalmakkal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek