Vádak

Durván beleálltak Kulcsár Edinába – „Hol van a kismama biztonsági öved?”

N.V.N.

Létrehozva: 2024.05.28.

A kismama követői ezúttal sem bírták magukban tartani véleményüket. Kulcsár Edina rajongói ismét kiosztották a kismamát a helytelen biztonsági öv használata miatt.

Vannak nagyon megosztó személyek a hazai sztárvilágban, azonban mára egyértelműen kijelenthető, hogy Kulcsár Edina és férje, G.w.M. azon hírességek közé tartozik, akiket napi szinten használnak céltáblának – és nem pozitív értelemben. Szinte bármit tesznek, mindenben találnak kifogásolnivalót követőik. Így történt ez a minap is.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
Kulcsár Edina szokásához híven nem reagált a kioktató kommentekre (Fotó: Markovics Gábor/hot magazin)

Kulcsár Edina kisbabáját féltik a rossz biztonsági öv használata miatt

A rappernek és a sztáranyukának hamarosan érkezik a második közös csemetéje. Bár azt nem árulták el pontosan, hogy Edina várandóssága hányadik hetében jár, annyit azonban lehet tudni, hogy a szépségkirálynő negyedik gyermeke augusztusban érkezik. Edina pocakja szépen kerekedik, ennek ellenére dolgozik, csinálja a munkáit. Influenszerként gyakran tűnik fel a közösségi oldalain egy-egy reklám. Pont egy ilyen verte ki sokaknál a biztosítékot. Egy üdítőt népszerűsít a videóban. Ezzel még senkinek semmi baja nem lenne, azonban azzal már igen, hogy miután beült az autójába, vezetés közben is bele-bele kortyolgat az italba, mely itt tekinthető meg. Talán még ez is elhanyagolható probléma lenne, az sokkal inkább zavarta követőit, hogy a nagy pocakját beszorította a „normál” biztonsági öv közé. Hogy most valóban féltik-e a kismamát, vagy egy újabb alkalom volt, hogy beleálljanak, azt döntse el mindenki maga, ám a stílus, amiben némelyik komment íródott, arról árulkodik, újra fejmosást kapott az anyuka.

Hol van a kismama biztonsági öved?"

Ekkora pocakkal a hagyományos öv mar nem biztonságos. Ha nincsen, szerezz be egyet, de gyorsan! Sosem lehet tudni! 

„Túl sok elmebeteg rohangál az utakon” – hívta fel a figyelmét az egyik követője.

Csak használj övterelőt, most már túl nagy a babó ahhoz, hogy egy hirtelen fékezés megszorítsa, és valami baj történjen” – értett egyet a másik rajongó a korábbi felszólalóhoz.

Alól ne tegyél övet, hirtelen féknél megnyomja a hasad. Én bekötve hagytam mindig, és átbújtam alatta, mikor beültem, így csak fölül volt, az is véd” – ajánlotta a picit sem biztonságos megoldást egy anyuka.

Ilyen cipőben vezetni.... 😢 Kismama és ilyen terméket reklámoz. 🙈 😢” – kifogásolta valaki.

Terhesen energiaitalt iszol? 😮😮😮😮😮😮😮 Ugye csak viccelsz?” – tette fel a kérdést egy netező.

Tudom, hogy senki sem tartja be, de vezetés közben tilos enni, inni. Utána lehet nézni” – tűnt fel a szabálytalanság egy másik kommentelőnek.

Nagyon szimpi vagy! 🥰 Olyan vagy, mint az egyik legjobb barátnőm, akinek a mottója:🥰 “Az oroszlán sohasem foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak róla a majmok!” – utalt arra egyikük, hogy Edina sosem reagált az őt ért kritikákra, megjegyzésekre és bántásokra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek