ÉNEK

Így él most a Csillag születik felfedezettje, László Attila

mkb

Létrehozva: 2023.03.01.

12 évvel ezelőtt lett a Csillag születik győztese, ám azóta is aktívan zenél László Attila. A Bors megtudta, arcról már egyre kevesebben ismerik fel, ám egyedi hangszínére és tájszólására még mindig felkapják a fejüket az emberek.

2011-ben az egész ország megismerte és emlékezetébe véste László Attilát, a kézdivásárhelyi akkor 14 éves fiút, a „Mátyás királyra emlékeztető frizurájával”, tájszólásával, szívhez szóló, tiszta hangjával.

László Attila 14 évesen a Csillag születikben
14 éves korában ismerte meg az ország. ( Fotó: RTL )

A Bors megkereste őt, hogy megtudjuk, hogyan él, kitartott-e ennyi év után is a zenélés mellett.

2011-ben volt a Csillag születik, azóta Magyarországon élek, egész konkrétan Szigetszentmiklóson, egy ikerházban, aminek a másik felében a szüleim laknak. Teljes mértékben a zenével foglalkozom, hála istennek, mindig is a zenéből éltem, nekem ez a hivatásom, a munkám – árulta el a kézdivásárhelyi énekes, aki az  elmúlt években a járványhelyzet miatt ritkán tudott hazautazni a családjához, ám lapunknak elmondta, idén többször lesz lehetősége meglátogatni a határon túl élő rokonait, ugyanis Erdély-szerte több koncertje is lesz. A múltban azonban a világ legkülönbözőbb pontjain léphetett már fel.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy többször is járhattam külföldön énekelni: nemrég jöttem haza Kanadából, tavaly pedig Ausztráliában léptem fel az ottani magyar közösség előtt. Megtisztelő érzés, hogy ilyen távol a hazámtól is magyaroknak, magyarul énekelhetek – mondta Attila, akinek a 12 évvel ezelőtt jött hirtelen népszerűség felforgatta életét, mint mondja: „erős hírbomba volt”, s bár azóta is aktívan a zenéléssel foglalkozik, már kevesebben ismerik fel az utcán.

Nincs már az a fajta megbámulás, ami annak idején volt. Ezt nem is bánom annyira. Erdélyben azért jobban megismernek. Érdekes, hogy sokan már nem is arcról azonosítanak be, hanem a hangomról, a tájszólásomról – mondta vidáman.

A 26 éves énekes az elmúlt években nem csak a karrierre koncentrált, ugyanis megismerkedett egy lánnyal, akivel már három éve randizik.

Kimaxoljuk a randifázist! Az összeköltözésnek és a megállapodásnak még nem jött el az ideje – fogalmazott. A mai felgyorsult világban meglepő lehet lelassult, megfontolt életszemlélete, ám ő ezt nem bánja:

Nem jó a nagy sietség, megvan a gyümölcsöknek is az érési folyamata: nem jó zölden leszedni az almát. Ehető, de savanyú!

 – fogalmazott bölcsen Attila. – Egy kedves ismerősöm azt mondta egyszer: „legyek mindig csak rózsabimbó. Mert ha egyszer kinyílok, utána hamar elhervadok” – mesélte az énekes, aki elismeri, hogy talán nem „trendi”, amit képvisel, de szerinte nagy szükség van a mai romlott világban egy kis lelassulásra, és lelket gyógyító zenére is.

 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után