Celeb

Hízása miatt kényszerű döntést hozott a TV2 műsorvezetője

Bors

2021. december 2. csütörtök 13:15

10 éve nem találkoztak, most azonban ott folytatták, ahol anno abbahagyták. Barta Sylviát egy zumba órán lepte meg Onyutha Judit, a táncórából estébe nyúló beszélgetés lett.

Judit nemrég egy tudományos formulának köszönhetően 15 kilótól szabadult meg, nem csoda hát, hogy úgy gondolta, itt az idő egy egykori „szerelmét” elővenni, és újra táncra perdülni. Ebben nem más, mint régi kolléganője volt a segítségére. 

Fiatalabb koromban imádtam táncolni, de az utóbbi időben, főleg ahogy meghíztam, ez a hobbi a háttérbe szorult az életemben. Egyszerűen nem is éreztem jól magam a bőrömben, és nem is tudtam úgy mozogni, ahogy azt szerettem volna, nem voltam ura a testemnek. Azonban nemrég az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Újra jól érzem magam a bőrömben, így újra jöhet a tánc is. Régi kolléganőm és barátnőm, Barta Sylvi zumbát oktat, amit mindig is szerettem volna kipróbálni, de persze messze vagyok még a haladó szinttől” – kezdte Judit, aki 5 éve visszavonult a televíziózástól, de kollégái nagyon hiányoznak neki.

„A régi kollégákkal hiányzik a személyes kapcsolat, de azért közösségi oldalainkon tartjuk a kapcsolatot, követjük egymást. Félelmetesen hangzik, de Sylvit közel 22 éve ismertem meg. Mivel váltott műszakban dolgoztunk, a munkahelyen nem futottunk sűrűn össze, de tévés rendezvényeken éjszakába nyúlóan tudunk beszélgetni, és a titkainkat is megosztottuk egymással. Németh Lajos bókjai is nagyon hiányoznak, nem tudott úgy elmenni mellettünk, hogy ne kedveskedett volna, egyszerre volt kacér és talpig úriember, ma is nagyon jó visszagondolni a régi közös évekre” – tette hozzá Onyutha Judit.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

metropol.hu

„Helyreigazítás: Gyurcsány Ferencről valótlanságot híreszteltünk”

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

hirtv.hu

A határvédők életére törnek az embercsempészek

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

nemzetisport.hu

NFL: őrült hajrá! Így bukta el a fordítás lehetőségét a Cowboys – videó

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó