Nem szégyellősek! Csupasz mellel vonultak végig a vörös szőnyegen a legszexibb sztárok – 18+ fotó

Állandó vita folyik arról a sztárvilágban, hogy szexi vagy inkább ciki a hiányos öltözék a vörös szőnyegen. Egyes hírességek hajlamosak túlzásba esni és túl sokat mutatni magukból, esetenként egy hálós vagy akár teljesen átlátszó ruhában megjelenni egy gálán.

Míg Miley Cyrus a merész darabokra esküszik, addig Elizabeth Hurley általában ízléses, ugyanakkor szexi ruhákat választ. Hugh Grant 55 éves exbarátnőjének ma sincs szégyellnivalója, hiszen a hatvanhoz közeledve is kirobbanó formában van. Talán épp ezért teheti meg, hogy saját magán mutassa be az általa tervezett mélyen kivágott ruhákat.

Miley Cyrus

© Getty

A Disney-sztárból lett szexszimbólum 2013-ban vadult meg igazán, ekkor vágatta le a haját és kezdett merész ruhákat viselni. Az az évi iHeartRadio Music Festivalon Las Vegasban egy hálós darab mellett döntött, amelyben nemcsak alsóneműje, de a mellbimbótapaszai is tisztán kivehetőek voltak.

Bleona Qereti

© Getty

A 41 éves albán énekesnő 2018-ban ebben a sokat mutató szettben jelent meg a Vanity Fair Oscar afterpartiján. A 2014-es American Music Awards-gálára hasonló szerelésben érkezett, de már akkor is sok kritika érte őt a viselete miatt.

Irina Shayk

© Getty

Bradley Cooper exe 2014-ben, a Vanity Fair Oscar afterpartiján viselte ezt a ruhát, amely nem sokat bízott a férfiak fantáziájára. Az orosz modell akkoriban még Cristiano Ronaldo barátnője volt, akinek főhetett a feje, hogy mindenki az ő kedvesét vizslatja.

Kelly Brook

© Getty

Az akkor még szinte ismeret- len modell-színésznőnek 2000-ben adatott meg a lehetőség, hogy Jason Statham barátnőjeként részt vegyen a Blöff című film bemutatóján. Ruhájának kö­szönhetően minden szem az ő fenekére szegeződött

Elizabeth Hurley

© Getty

A brit modell-színésznő 1994-ben egy fekete Versace ruhában kísérte el akkori kedvesét, Hugh Grantet a Négy esküvő és egy temetés premierjére. A mélyen kivágott darabot arany biztosítótűk tartották össze, és annyira jól állt Hurley-nek, hogy később a sajtóban is csak úgy emlegették, „az a bizonyos ruha”. A színésznő felett azóta szinte megállt az idő. Mostanában is előszeretettel mutatja meg fedetlen kebleit.