Nem az, aminek látszik: horror ultrahangfelvétel sokkolta a szülőket – videó

Az angliai Bury-ben élő fiatal pár, Laura Thomas és Matthew Tansley majdnem sokkot kaptak, amikor a nőgyógyásznál meglátták a 30 hetes magzatukat egy ultrahangfelvételen. A pici ugyani valami egészen elképesztő arcát mutatta, ami szülei szerint – nagyon találóan – leginkább Tim Burton klasszikus filmjének, a Támad a Mars! egyik űrlényére emlékeztet.

Laura Thomas következő hetei az aggodalom jegyében teltek, hiszen nem tudott szabadulni a monitoron látott kép gondolatától. Az orvosok ugyan megnyugtatták, hogy minden rendben van, és lesz is, de a kismama a marslakó arcát csak nem tudta kiverni a fejéből.

Szerencsére a babának valóban nem volt semmi baja, teljesen egészségesen, – és talán, ami a szüleinek a legfontosabb – emberi lényként jött a világra. Most pedig, hogy minden rendben van a kis Lucas-szal, – aki szülei elmondása szerint egy boldog, gyönyörű kisfiú, aki mindenkit azonnal levesz a lábáról – úgy gondolták, másokat is megnevettetnek a felvétellel, ami mára már nekik is csak egy vicces emlék lett.

(The Sun)