Kígyózó sorok várták, hogy részt vehessenek az orgián – aztán a rendőrök is bekéredzkedtek a szaftos buliba - 18+

Rendőrök vetettek véget egy nagyszabású orgiának Madridban – írja a Metro. A spanyol főváros rendőrségére október 14-én érkezett bejelentés, hogy egy ötödik emeleti lakás előtt kígyózó sorok állnak arra várva, hogy részt vehessenek az ajtók mögött megrendezett gruppenben. Pár járőr civil ruhában azonnal a helyszínre indult, és hamar be is jutottak, mivel a szervezők azt hitték, ők is a kéjes eseményre érkeztek.

Képünk illusztráció © Pexels

Ez is érdekelheti

Amatőr módon bukott le Polgár Tünde férje: orgián vett részt!

Hogy mi? Nap mint nap huszonéves férfiakkal orgiázik a perverz nagyi – 18+

Anyu büszke lehet: orgiában vett részt Madonna lánya - 18+ videó

Az új spanyol intézkedések értelmében legfeljebb hat fő tartózkodhat egy légtérben a koronavírus-járvány miatt, de nemcsak a sokrésztvevős origával volt gond, a lakásban a rendőrök ugyanis kokaint és folyékony ecstasy-t is találtak.

A lap értesülései szerint az orgia egyik főszervezőjét, Ignacio Allende (ismertebb nevén Torbe) pornófilmrendezőt is előállították, ugyanis a tömeges légyottot kamerákkal rögzítették. Ellene 2016-ban már eljárás indult többek között gyermekpornógráfia-terjesztésért.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors