Aktuális

Komoly fejmosást kapott Patakytól a balesetező Edda-dobos: Ez a te sarad, vállald a következményeit!

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.05.31.

Ittasan okozott balesetet az Edda dobosa. Hetényi Zoltán a Borsnak beismerte felelősségét, és elmondta: a jogosítványát egyelőre nem vették el. A zenekar vezetője, Pataky Attila mindenesetre alapos fejmosásban részesítette.

Forrás: Bors

Megivott két korsó sört, majd totálkárosra törte autóját az Edda dobosa. Hetényi Zoltán a csodával határos módon karcolásokkal és zúzódásokkal úszta meg a balesetet, így már órákkal a történtek után beszélhettünk vele. A zenész nem beszélt mellé, azonnal beismerte felelősségét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatban elmondta: 2021. május 29-én 22 óra 35 perc körül egy autó Budapest IX. kerületében, az Üllői úton a Könyves Kálmán körút felől az Ecseri út irányába haladt a felüljáróval párhuzamos szervízúton, amikor az úttestről letért, és az ott zajló építkezés miatt ideiglenesen kihelyezett kerítésnek ütközött. A jövőre esedékes kézilabda-Európa-bajnokság helyszínéül szolgáló, majdnem kész épületben nem keletkezett kár. Hetényi ellen járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indítottak eljárást.

– Most éppen a nappalim közepén járkálok. A párom és a kisfiam lementek a parkba, őket várom haza. Szerencsére jól vagyok, mert csupán néhány zúzódást szereztem – mondta a Borsnak az Edda dobosa, és hozzátette: korábban sosem okozott balesetet.

– Egy buliból tartottam hazafelé. Az összejövetelen valóban megittam két sört, de töményet nem fogyasztottam mellé, mert tudtam, hogy autóval vagyok. Belátom, ilyen kevés alkohol után is hiba volt volán mögé ülnöm – látta be Hetényi Zoltán, akinek a baleset után az ötéves kisfia, Domonkos volt az első gondolata.

Sokkal rosszabbul is járhattam volna, és külön szerencse, hogy nem sérült meg senki. Azt hiszem, tanultam az esetből, hiszen szeretném tisztességgel felnevelni a gyermekemet. Nyilván nagyon megijedtem, és sok mindent átértékeltem – ocsúdott fel az előadóművész.

Taxiba ült a baleset után

Zoli a baleset után természetesen azonnal értesítette a gyermeke édesanyját, és persze igyekezett őt megnyugtatni. A zenész végül taxival ment haza.

A Bors rendelkezésére álló helyszíni fotókon jól látható, hogy a tűzpiros KIA erősen roncsolódott, és vélhetően javíthatatlan. Nem kell hozzá túl nagy képzelőerő, hogy belegondoljunk, hogy a zenész akár meg is halhatott volna. A dobos azt is tudni véli, minek köszönhető, hogy ez nem történt meg.

– Kinyílt a légzsák, ami kellő biztonságot nyújtott – magyarázta Hetényi, akitől egyébként egyelőre nem vették el a jogosítványát.

– A helyszínen megfújatták velem a szondát, ami elszíneződött. Erre való tekintettel beszállítottak véralkoholszint-vizsgálatra. Az eredmény ismeretében döntik el, hogy bevonják-e a vezetői engedélyemet. Nyilván nem örülnék, ha egy ideig nem ülhetnék autóba, hiszen olyan is előfordul, hogy a koncertekre nem a zenekari busszal megyek, hanem külön – mondta a zenész.

Hetényi néhány dolgot biztosan megtanult a balesetből: a legfontosabb az életben a család és a biztonság, illetve nem véletlenül vezették be Magyarországon a zéró tolerancia-elvet, aminek értelmében egyetlen kortyot sem fogyaszthatunk, ha a volán mögé szeretnénk ülni.

Patakytól is megkapta a magáét

Pataky Attila, az Edda frontembere és vezetője a Borstól értesült a balesetről. Kis türelmünket kérte, majd visszahívott bennünket.

Zoli kapott egy komoly fejmosást, és megmondtam neki, hogy viselnie kell a következményeket. Természetesen örülünk, hogy legalább nem esett baja, hiszen egy autó pótolható, de az élet nem – ismertette álláspontját az énekes.

– Az a minimum, hogy Zoli magának intézi az új kocsiját. Van pénze, tud újat venni – fejezte be az előadóművész.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163510_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714109417
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162450_auto_resized.png
metropol.hu

Egy másik csillag mentheti meg a Földet a Nap pusztításától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163426_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/4H8GEHwcNa4dvFUzCSOoHZ2BNappZ9kvhVqjVouuGi4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.jpg
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2vudeWudvFN4VNz1BKE6oQuXwnhIptwHisHvWY4I5hY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.jpg
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros