Csak az apa és a kisbaba maradt életben az összegyűrt „konzervdobozban”: anya és három gyermeke is odaveszett a horrorbalesetben

Azonnal szörnyet halt az anya és három gyermeke, amikor egy tehergépjárművel ütköztek össze. A sokkoló balesetet a családfő és a legkisebb gyermek élte túl, ők jelenleg is az életükért küzdenek.
Azonnal szörnyet halt az anya és három gyermeke, amikor egy tehergépjárművel ütköztek össze. A sokkoló balesetet a családfő és a legkisebb gyermek élte túl, ők jelenleg is az életükért küzdenek.

A hatfős család autója egy teherautóval ütközött össze hétfő este Oxford közelében, olyan erővel, hogy a szemtanúk szerint a családnak esélye sem volt a túlélésre - írta a Daily Mail. A balesetben életét vesztette a 29 éves Zoe Powell, két lánya a 4 éves Amelia és a nyolc éves Phoebe, és fia, a hat éves Simeon.

A balesetben életét vesztette a 29 éves Zoe, két lánya a 4 éves Amelia és a nyolc éves Phoebe és fia a hat éves Simeon is © themamabook.com

Csodával határos módon a felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóból élve mentették ki a családfőt, a 30 éves Joshuat és a 18 hónapos kislányukat, akik jelenleg is az életükért küzdenek a John Radcliffe kórházban. A teherautó 56 éves sofőrje a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett.

Ez is érdekelheti

Akár egy horrorfilmben – Elhibázott mellműtét okozta a gyönyörű tini halálát

Horrorbaleset Polgárnál: A mobilját nyomkodta az audis, áttért a szemközti sávba és rágyűrte a kis Hondát a 20 éves egyetemista lányra - Fotók

Megrázó fotók érkeztek: tehervonattal ütközött egy busz, rengeteg a halott – 18+


A baleset helyszínére elsőként a 36 éves David Patchett érkezett ki, aki közel lakik a helyszínhez. A férfi elmondta, borzalmas zajra lett figyelmes, de otthonában nem találta a zaj forrását.

Mikor a helyszínre értem, borzalmas látvány fogadott. Az autót az út közepén láttam meg, felismerhetetlen állapotban. Úgy nézett ki, mint amit összegyűrtek, akár egy konzervet.A sürgősségi szolgálat is hamar kiérkezett, de a helyszínre érve szinte biztosak voltak benne, hogy itt már nincs kinek segíteni.
Rettenetes látvány tárult elénk. Az volt az első gondolatom, hogy ezt a balesetet senki sem élhette túl. Miközben telefonáltam a rendőrséggel, a férfi magához tért, ekkor üvöltözni kezdtem a telefonba: azonnal hozzanak ide valakit!A barátok szerint a családban tragédia követett tragédiát az utóbbi időben, ugyanis egy tűzeset miatt nemrég el kellett költözniük az otthonukból. A család barátai, ismerősei összetörtek, amikor hallottak a tragédiáról. A Chinnor Közösségi Templom előtt keresztet állítottak a Powell család emlékére, hiszen hetente látogatták a templomot. A család legközelebb hozzátartozóival speciális családterapeuta foglalkozik.

Mother, 29, and three children die in horror smash

Two girls, four and eight, and a boy, six, were killed alongside mother on Monday Emergency services rushed to A40 near Oxford but four were pronounced dead Two other passengers taken to hospital and HGV driver suffered minor injuries A mother and her three children who were killed in a horror crash with a lorry have been pictured for the first time.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors