Családi tragédia

Megszakad a szív: 6 gyerek maradt árván, szüleik a szemük előtt fulladtak a vízbe

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.22.

A gyerekek hívtak segítséget, de nem lehetett megmenteni a szülőket.

Egy pennsylvaniai pár floridai nyaralása tragédiába torkollott, amikor megfulladtak hat gyermekük szeme láttára.

Fotó: Facebook

Brian Warter (51) és barátnője, Erica Wishart (48) csütörtök délután a West Palm Beachtől északra fekvő Hutchinson-szigeten, a Marriott Hotel mögött a tengerparton voltak, amikor tragédia történt. A pár gyermekei, akik többnyire tinédzserek, hívták a 911-et.

A tizenévesek közül kettőt is elkapott az áramlat, de sikerült kijutniuk a partra. Megpróbáltak segíteni szülőknek, de nem tudtak eljutni hozzájuk, mert túl nagy lett a sodrás.

"Több tanú azt mondta a nyomozóinknak, hogy a most elhunyt férfi és nő az óceánban úszott, de elkapta őket egy áramlat és azonnal távolt húzta őket a parttól" - mondta John Bedensiek, a Martin megyei seriff hivatalának vezetője. "Az elhunyt egyik gyermeke megpróbált kiabálni nekik, hogy hogyan ússzanak párhuzamosan a parttal, de bepánikoltak és sajnos alámerültek."

A hatóságok szerint a pár eszméletlen volt, amikor a vízimentők kiemelték őket a vízből, és újraélesztésbe kezdtek. A kórházban halottnak nyilvánították őket. 

Bedensiek hozzátette: „Tinédzserek. Még csak a 20 évet se érték el. Erre két tragédiát is át kellett élniük. A parton álltak és végignézték, ahogy a szüleik megfulladnak. Aztán nézték, ahogy próbálták őket újraéleszteni, az egész küzdést és harcot" .

Brian Warter szülei, Larry és Susie Warter azt mondták a WPTV-nek,  hogy világuk fenekestül felfordult fiuk halála után. Warter és Erica Wishart másfél éve jártak és össze is költöztek. A nőnek előző kapcsolatából négy gyermeke volt, míg a férfinak kettő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek