Érzelmek

„Még sosem láttam az igazi anyukámat” - ezt üzente az örökbe adott Kitti

Mongyi Nikolett

Létrehozva: 2024.06.14.

Kitti már hosszú évek óta azt tervezi, hogy megkeresi az igazi édesanyját, de egyelőre nem járt sikerrel. Mint mondta, egyetlen egyszer szeretné látni. Bízik benne, hogy az asszony felbukkan és nyitott lesz egy beszélgetésre vele.

A mára már 25 éves, Budapesten élő Kovács Kittit már egész kicsi korában nevelőszülőkhöz adták, így sosem volt alkalma megismerni az eredeti szüleit. Mindig is tervezte, hogy majd megpróbálja felvenni a kapcsolatot az édesanyjával, de ez idáig ez nem sikerült, így a fiatal a Borson keresztül üzent édesanyjának. Abban reménykedik, felbukkant az asszony és kapcsolatba kép vele.

Kitti szeretné megismerni az édesanyját Fotó: olvasói

- Csak egyszer szeretném látni az arcát

 – kezdte lapunknak Kovács Kitti. - Sajnos nem tudok anyukámról sok mindent, de azt igen, hogy a neve Kovács Zsuzsanna és 1984.03.20.-án született. Sokáig volt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Sajóörösön lévő nevelőotthonban. Ebből az otthonból kerültem, nagyjából 3-5 évesen én is a nevelő szüleimhez Tiszalúcra. Ezt követően pedig Budapestre, ahol befogadott egy pár.

Kittit már az első pillanattól kezdve úgy nevelték, hogy tudta, hogy örökbe fogadták. Így mindig benne volt az az érzés, hogy megkeresse az igazi családját.

Ez az egy kiskori kép maradt fent a gyermekkorából Fotó: olvasói

- Érdekes, mert amikor megkérdezik, hogy hova vágysz haza, akkor én mindig Tiszalúcot mondom. Oda húz vissza a szívem. 25 éves vagyok, már külön költöztem, de nagyon jó kapcsolatban vagyok a nevelő szüleimmel. Azokkal pedig, akiknél először voltam, ők lettek a keresztszüleim. Ők csak annyit meséltek, hogy az egyik nap kaptak egy telefont, hogy érkezni fog hozzájuk egy kislány. Aztán nem sokkal később, már le is raktak náluk. Egyedül egy papír volt velem, amit a kórházban kaptam. Elvileg anyukám lemondott rólam, de nem tudom, hol és mikor. 

Kitti már hosszú évek óta arról beszél a családjának, hogy szeretné megismerni az igazi édesanyját.

- Elmondtam a nevelőszüleimnek is, hogy egyszer látni akarom az anyukámat. Nem baj az se, ha elutasít, én nem akarom felforgatni az életét, csak egyetlen egyszer szeretném látni. Válaszokat szeretnék kapni arra, hogy ő milyen, hogy néz ki…. 

Üzenni is szeretnék neki:

- Én nem haragszom rád, nincs bennem rosszindulat. Akkor ez volt a legjobb döntés, amit tehettél, hiszen alakulhatott volna ez sokkal rosszabbul is. Szeretnélek egyszer látni vagy élőben vagy fényképen, de annak is örülnék, ha levelet küldenél. Ha ebben csak ennyi lenne és nem kezdeményeznél tovább, akkor én is lezárnám. Ha pedig kapcsolatban maradnánk, biztos az elején bizalmatlan lennék, hiszen még nem ismerjük egymást, de majd alakulna... 

Kittinek azóta már két gyermeke is van Fotó: olvasói

Kitti hozzátette, hogy az is érdekelné, hogy vannak-e testvérei, illetve annak is örülne, ha esetleg a nagyszülők ráismernének. Őket is szívesen megismerné.

- Rólam csak annyit, hogy van két gyermekem, így vannak unokái

 – meséli. - Van egy élettáram, aki hamarosan a férjem lesz. Budapesten élünk. Eddig étteremben dolgoztam, boldogok vagyunk. Örülnék nagyon, ha sikerülne felvenni a kapcsolatot – zárta Kitti.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek