Bevásárlás

Egyszerre borította a bilit a Tesco több dolgozója, a vásárlók teljesen le vannak fagyva

B.

Létrehozva: 2024.05.24.

Aki boltban dolgozik, az pontosan tudja, néha milyen kihívást jelent.

A Tesco dolgozói osztották meg a legmegdöbbentőbb vásárlói panaszokat – kezdve az üzletből kiviharzó vásárlóktól egészen az egy dühös nőig, aki visszavitte a boltba a grillcsirkét.

Tesco
Aki boltban dolgozik, az pontosan tudja, néha milyen kihívást jelent (Képünk illusztráció) Fotó: AFP

Bárki, aki ügyfélszolgálaton dolgozik, tudja, milyen nagyszerű minden nap új emberekkel találkozni, de azt is, hogy ez néha milyen kihívást jelent. Mivel hetente emberek milliói fordulnak meg a Tesco üzleteiben, a személyzetnek számos nehézséggel kell megküzdenie.

A szupermarket több alkalmazottja a Redditen osztotta meg a történetét. A vásárlók pedig teljesen le vannak döbbenve, hogy ilyenek valóban megtörténhetnek.

Egy nő azért jött be, mert nem engedtem, hogy a 14 éves lánya megvegye azt az üveg bort, amiért a boltba küldte őt

– mesélte egy dolgozó. Egy másik elmondta, őt azért kezdte el szidni egy nő, mert el merte kérni a személyi igazolványát, amikor alkoholt akart venni.

Nem nevezném nevetségesnek, de meglepődtem, mennyien küldenek vissza tojást a házhoz szállítás után csak azért, mert fehér a héja

– tálalt ki egy dolgozó.

Egy másik pedig arról számolt be, hogy egy férfi ordítozott a boltban és megfenyegette az eladókat, mert szerinte felvizezték a szájvizet, amit vett. Egy nő pedig visszavitte a grillcsirkét, mert szerinte az meg volt égve – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek