politik

Menczer Tamás: csak nekünk van akcióképes békepárti miniszterelnökünk

Létrehozva: 2024.05.25.

Fontos dolgokat árult el.

- Nekünk van egy békepárti miniszterelnökünk. Tulajdonképpen most már csak nekünk van akcióképes békepárti miniszterelnökünk az Európai Unióban, Orbán Viktor, ő mindig megvédte a magyar érdeket. Nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van. Ha belegondolnak az elmúlt években, COVID, bevándorlás, gazdasági válság, háború, szankciók, energiaválság, másik gazdasági válság a háború miatt, és lehetne sorolni. 

Orbán Viktor mindig meg tudta védeni a magyar érdeket, ezért mondom, hogy egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, aki most is meg tudja védeni Magyarország békéjét és biztonságát, de csak akkor tudja megvédeni, hogyha mindenki mellette áll, a közösségünk minden tagja, ha ott vagyunk mellette június 9-én, akkor meg tudja védeni Magyarország békéjét és biztonságát.

 Ezért az a feladatunk, és azt kérem önöktől nagy tisztelettel és önöktől követve keresztül mindenkitől, akit elérnek, hogy ha módjukban áll, akkor legyenek ott június 1-én a Békemeneten, aztán 9-én a szavazás során vigyünk el a közösségünkből mindenkit, a közösségünk minden tagját, mert ha mindannyian elmegyünk, akkor győzünk, ahogy szoktunk, és a győzelem az mindig jó látni - árulta le Menczer Tamás. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek