Hihetetlen

„Jogos fenyegetés” – Víz alatti UFO-t leplezett le a haditengerészet volt tisztje

K. C.

Létrehozva: 2024.04.24.

Az amerikai haditengerészet nyugalmazott admirálisa úgy véli, hogy a kormánynak az óceánokat kellene segítségül hívnia az égbolt rejtélyének megoldásához.

Timohy Gallaudet ellentengernagynak, az amerikai haditengerészének volt óceánkutatója még 2019-ben egy tengeralattjáró fedélzetén volt része egy észlelésben. Állítása szerint bizonyítéka van arra, hogy az UFO-k víz alatt is tevékenykednek. Különösen egy incidensre hívta fel a figyelmet. 

Fotó: Pixabay

Állítása szerint a a San Diego partjainál hajózó Omaha legénysége az AN/KAX-2 elektro-optikai érzékelőjükkel egy gömb alakú UFO-t rögzített, amely éppen a Csendes-óceán felszíne fölött lebegett. 

A videó éjjellátó kamerával készült, amely képalkotó infravörös segítségével rögzítette a sötétben lévő objektumokat. A tárgy látszólag mozgott, amit az érzékelő kezelője követni tudott, majd megáll, hogy egy helyben lebegjen. A felvétel végén az objektum eltűnik, a tengerészek pedig megjegyzik, hogy a vízbe lépve csobbanást produkált.

- Három perc alatt a tárgy látszólag 40 és 120 mérföld/óra közötti sebességgel repül, jelentős lassulás nélkül lép be és lép ki az Atlanti-óceánból, eléri a víz alatti maximális, 95 mérföld/órás sebességet, és egy ponton két részre szakad, mielőtt újra belépne a vízbe. Valós fenyegetés – nyilatkozta a megdöbbentő eset kapcsán Timohy Gallaude. 

Úgy véli, hogy a víz alatti területek tanulmányozása további fényt deríthetne ezekre az UFO/UAP észlelésekre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek