Ijesztő

„Ezek nem angyalok” - Három rejtélyes fénygyűrű jelent meg az égen – Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.04.01.

Sokan úgy vélik, valamiféle kinyilatkoztatást sikerült lefényképezni.

Megörülnek az UFO-hívők egy nemrég napvilágot látott fényképes bizonyíték láttán. Sokan a bizarr, gyűrű alakú fényeket már összekötötte a Kék Sugár Projekt összeesküvés-elmélettel.

A képek március 24-én osztották meg a Facebookon és azóta is futótűzként terjed. A posztot több mint 4000-szer lájkolták. A fényképes bizonyítékon három hatalmas fénygyűrű látható.

- Nem kell többet mondom. Ez Arizonában volt, Phoenixtől észkre, de Flagstafftól délre – írta a képet megosztó felhasználó.

A hozzászólások között egy ember az aggodalmát a következő kép fejezte ki: - Biztos, hogy ezek nem angyalok, akik az elragadtatásra készülnek?

Egy másik ehhez kapcsolódóan hozzátette: - Ez olyan kinyilatkoztatás típusú dolognak tűnik.

Egy harmadik kommentben ez állt: - Jönnek. Ez egy figyelmeztetés.

Ezzel szemben egy negyedik hozzászóló még tovább ment, mivel szerinte ez a kék sugár egy idegen invázióra utal, hogy létrehozzanak egy totalitárius világkormányt.

De azért akadtak olyanok is, akiket nem győzött meg a fotó. Az egyik személy azt írta: - A képeket el lehet elfelejteni. Nekem úgy néz ki, mintha photoshopolták volna.

Míg egy másik azt mondta: - Sajnálom, de ez egyértelműen úgy néz ki, mintha a kép egy ablakról készült volna, ami visszatükrözi a beltéri fényviszonyokat.

Más elméletek között szerepelt egy nagyon ritka időjárási jelenség, és néhányan azt állították, hogy hasonló fényeket láttak az Egyesült Államok különböző pontjain.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek