Gyász

Tragédia: napokkal a kilencedik születésnapja előtt meghalt a tündéri fiú

KL

Létrehozva: 2024.02.24.

Az orvosok értetlenül álltak a tünetei előtt.

Louise és Richard Taylor „csodálatos” fia, Henry encephalitisben agyvelőgyulladásban – meghalt néhány héttel kilencedik születésnapja előtt.

gyász, gyertya
A fiú a 9. születésnapját már nem ünnepelhette meg Fotó: Pexels

Az orvosok azonban nem tudták, mi okozta a tüneteit, amelyek között zavartság, szorongás és rövid távú memóriavesztés szerepelt, és halála előtt nem diagnosztizálták a fiúnál az agyvelőgyulladást. Szülei akkor jöttek rá, hogy valami nincs rendben, amikor Henry nem tudott beszélni.

Louise és Richard Taylor 2019. november 18-án a North Middlesex Egyetemi Kórházba vitték a fiúkat, akit onnan átszállítottak a St Mary's Kórházba, de az orvosok nehezen tudták megállapítani, mi baja van Henrynek.

Folyton azt hajtogatták a doktorok, hogy nincs orvosi értelme, nincs orvosi értelme - semmi sem áll össze

- emlékezett vissza Louise, aki hozzátette, hogy fia egészen odáig szaladgált, focizott és úgy élt mint minden más gyermek, most pedig eszméletlen és nem tudják, hogy mi baja van pontosan.

Henry állapota azonban folyamatosan romlott, olyannyira, hogy "visszafordíthatatlan agykárosodást" szenvedett. Később pedig már egyáltalán nem tudott beszélni. A 8 éves kisfiún egy idegsebészeti beavatkozást is elvégeztek, de ennek ellenére a házaspár tudta, hogy fiuk nem fogja túlélni.

Ezután két gyötrelmes napot töltöttek Henry mellett, és végig kellett nézniük a lassú halálát, mielőtt november 22-én örökre lecsukta volna a szemét - mindössze négy nappal azután, hogy először felvették őt a kórházba. Most, több mint négy év elteltével a szülők elmondta, hogy még mindig fáj a szívük, de meg akarják osztani történetüket, hogy felhívják a figyelmet az agyvelőgyulladásra. Arra kérik az orvosokat és a szülőket, hogy tájékozódjanak ennek a betegségnek a tüneteiről, mert életet menthet - írja a The Sun.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek