Fizetség

300 ezer forintot kért a feleségétől a férj, mert kitakarított

Létrehozva: 2024.02.01.

A férfi szerint kemény munka volt a takarítás, így jár érte a fizetés.

Rihannát idézve: fizesd meg, amivel tartozol...

takarítás
Fotó: Pexels

Egy férfi 700 fontos (több, mint 300 ezer forint) számlát küldött egy fárasztó hatórás mélytisztításról, amely továbbra is kifizetetlen – annak ellenére, hogy az ügyfél „teljesen elégedett” az eredményekkel. Marc Hatch, Doncasterből, a Clean Me szőnyeg- és kárpittisztító főnöke, és a közelmúltban „fél napot” töltött a kanapé, a kőpadló és három szőnyeg gőzölésével.

Miután azonban elküldte a tetemes számlát a WhatsApp-on keresztül, meglehetősen szokatlan választ kapott, amelyben azt mondták neki, hogy "viselkedjen már". Ekkor derült ki, hogy valójában feleségét, Jasmine-t próbálta fizetésre kényszeríteni. A Facebook felhasználói nem találták ezt olyan viccesnek, mint a férj.

 

"Fél napom ráment, kemény munka volt. 700 fontnyi munkát öltem bele és ezt félévente elvárja a feleségem. De ott ült mellettem, amikor kiszámláztam neki. Felnevetett, majd azt mondta, viselkedjek már, amikor rájött, hogy nem viccelek" - mesélte a férj. Szerinte ez náluk folyamatos vicc tárgya, hogy pénzt kérnek a tevékenységekért. Például, ha a gyerekeikre vigyáz, azért is pénzt kér, mert szerinte egy bébiszitternek is fizetnének, így neki is jár.

A posztot már több, mint 14 ezren lájkolták és több száz komment érkezett a poszt alá. A feleség szintén kommentben mondta el, hogy azért figyelmeztetni szokta a férjét, hogy a saját közös gyerekeikre vigyázás nem számít munkának, hiszen akkor ő is pénzt kérhetne kb. mindenért, hiszen ő süt, főz, takarít, mos, vasal a férjére is.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek