Tragédia

Ráesett a kislányára, meghalt a 4 hónapos csöppség

P. E.

Létrehozva: 2024.01.19.

A kislány nem reagált, nem lehetett újraéleszteni sem.

Egy négy hónapos kislány tragikus körülmények között megfulladt, miután drogos apja ráesett. Az amerikai Tennessee államból származó Jesse Wayne Craddocknál kiderült, hogy túladagolta a fentanilt, és 2021. április 3-án ráesett csecsemő lányára. 

újszülött, csecsemő
Fotó: @Pexels

A boncolás során kiderült, hogy Harley Kemp Craddock fulladás következtében halt meg. 40 éves édesapját egy négynapos tárgyalást követően elsőfokú gyilkosságban, gyermekveszélyeztetésben és fentanil birtoklásban találták bűnösnek. 

A rendőröket egy motelhez riasztották, és azt találták, hogy az apa és a lánya sem reagál. A közlemény szerint: "A nem reagáló csecsemőnek azonnal újraélesztést adtak, és mindkettőt a Vanderbilt Wilson Megyei Kórházba szállították. A négy hónapos csecsemőről a kórházban megállapították, hogy meghalt."

Az előzetes vizsgálatok megállapították, hogy Harleyt az apja gondjaira bízták, amíg az anya dolgozott. A rendőrség hozzátette: "Egy intenzív és alapos nyomozást követően, amelyben több ügynökség is részt vett, a nyomozóknak sikerült megállapítaniuk, hogy Jesse Wayne Craddock fentanil hatása alatt a gyerekre esett."

A térfigyelő kamerák felvételén jól látszik, hogy a férfi a motel előtt esett össze a 4 hónapos kislánnyal a kezében, és 13 percen keresztül feküdt a babán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek