ufo

Aggódunk az erdélyiekért: földönkívüli szedi áldozatait Kolozsváron

Létrehozva: 2023.09.05.

Több ember életét vesztette már.

Erdély a csodák földje! Kevés olyan magyar van, akit ne fogna el izgatott örömmel az érzés egy erdélyi utazásra gondolva. Csak ha rágondolunk az égig nyúló fenyvesek illatára, a tücsökmuzsikára és a kirándulásra csábító, végeláthatatlan erdőkre, máris jobb kedvre derül a szívünk. Vannak azonban olyan erdők is Erdélyben, amelyeket érdemes kerülni, mert több rejtélyes haláleset is kötődik a nevéhez. Ez a Kolozsvár melletti Hója erdő, ahol állítólag már hosszú ideje egy földönkívülire hasonlító lény honol. 

Az erdélyi rengetegben több misztikus haláleset is történt / Fotó:   Pixabay (illusztráció)

Erdélyt el sem lehet képzelni erdők nélkül. Már az elnevezés is ebből a szóból származik, etimológiai magyarázata az erdő elő. Ez sok kiránduló számára csábító, és bizony maga Károly király is szeret nagyokat kirándulni az egykori magyar országrészen.  Van azonban egy erdő Kolozsvár mellett, amelyben már hosszú ideje misztikus esetek történnek. Hója erdő a félénkebb kirándulókat elűzi, hiszen több haláleset is történt már itt, a paranormális tevékenységek iránt érdeklődőknek azonban valóságos Mekkája ez. 

Egy román idegenvezető beszélgetett a The Sunnal, és számok kulisszatitkot elárult. Az egyik leghíresebb történet egy fiatal lányhoz kapcsolódik, aki bement az erdőbe, és öt éven keresztül eltűntnek tartották számon. Öt évvel később azonban váratlanul előkerült, ugyanaz a ruha volt rajta, mint eltűnésének napján, és nem emlékezett, mi történt vele. 

Az erdőben több helyütt kör alakban nem nő fű. A tudósok próbálták megfejteni ennek okát. Mintát vettek a földből, elemzéseknek vetették alá, de semmi különöset nem találtak. Többen is készítettek már fotót repülő csészealjról, amint a Hója erdő fölött lebegnek, egy biológus pedig egyszer véletlenül egy rejtélyes humanoid formájú lényt is lefényképezett.

A kirándulók suttogásról számolnak be kivétel nélkül, melyek az erdő aurájából áradnak. Beszámolnak továbbá kísérteties érzésekről, s úgy érzik, mintha láthatatlan szemek figyelnék őket. Akik fényképeket készítenek, gyakran tapasztalják, hogy furcsa foltok jelennek meg a képeken

 - mesélte a román idegenvezető. 

Hója erdejéhez egyébként tíz halálos áldozat köthető, és a helyiek úgy gondolják, régóta élnek ott földönkívüliek. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek