Rúdtános

Sosem hinnéd el, hány éves ez a rúdtáncos – videó

H.Á.

Létrehozva: 2023.09.17.

Szerinte a sors akarta, hogy rátaláljon a szenvedélyére.

Az 53 éves nagymama olyan kirobbanó formában van, hogy túlzás nélkül állíthatja: most, rúdtáncosként érte el élete legjobb alakját.

Elképesztő formában van az 53 éves rúdfitness oktató nagymama. Fotó: TikTok

A lengyel származású Kerry Burnett 47 évesen tollat és papírt ragadott, majd összeírta azokat a dolgokat, amiket mindig is szeretett volna kipróbálni, de valamiért soha nem tette.

Először úgy voltam vele, hogy legyen meg az egy óra. Csak le akartam tudni, ki akartam húzni a listámról.

– számolt be róla Kerry, aki annyira jól érezte magát az első rúdfitness óráján, hogy azóta ő maga is tanítja. A mára 53 éves nagymama rúdfitess sztárként keresi kenyerét, edzéseket tart, versenyeken és bemutatókon vesz részt, valamint egy TikTok-oldala is van, ahol rengetegen követik mozdulatait és tanácsait a sporttal és az életmódváltással kapcsolatban.

Mára ez lett a szenvedélyem és a karrierem is egyben. Csodálatos, hogy bejárhatom vele a világot.

– jegyezte meg Kerry, aki saját bevallása szerint nagyon fiatalon még jól érezte magát a bőrében, de utána táplálkozási zavarokkal küzdött, ami miatt az évek során elégedetlen volt azzal, amit a tükörben látott: sokáig nem érezte jól magát a bőrében.

@kerrygoldfitness I really want to inspire especially us over 50’s that you can get fit at any age. I was so weak when i started. I am nearly finushed with my fitness series of how i started. I cant wait to share my passion with you all ❤️ #fyp #fitnessmotivation #over50fitness #fitnessforall #over50poler #polefitness #empoweredwomen ♬ Shallow - Lady Gaga & Bradley Cooper

A szuperfitt nagyinak most az életcéljává vált, hogy másokat is ösztönözzön arra, hogy önmaguk legyenek. Szeretné inspirálni a hasonló korú őket arra, hogy bátrak és kitartóak legyenek – mutatott ár a Mirror.

Életemben először érzem azt, hogy igazán élek és ez nagyon boldoggá tesz.

– hangsúlyozta a rúdfitness sztár nagyi, aki kezdőknek tart órákat és népszerűsíti ezt a remek sportot, szerte a világban.

Ez a világ legjobb érzése, hogy segítek az embereknek abban, hogy kihozzák magukból a legtöbbet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek