Harapós

Borzalmas kutyatámadás ért egy postást, rongybabaként rángatta az állat

Piréz

Létrehozva: 2023.03.18.

Mozgássérült gazdája mellől szökött ki a házból.

Mark Fox több mint 20 éve dolgozik postásként, de ilyen durva támadás még sohasem érte. Az angliai Machester mellett kézbesített éppen küldeményeket, amikor meghallotta egy kutya dühödt ugatását. A bulldogok és terrierek keresztezésével kutyaviadalokra kitenyésztett staffordshire bullterrier kirohant a kidőlt kapun, nekirontott a férfinak, beleharapott a lábába, és a földre döntötte. 

Fotó: Pixabay

Hangos csattanást hallottam, mielőtt a staffy megjelent, azután már csak arra emlékszem, hogy rongybabaként rángatott ide-oda 

– mesélt szörnyű kalandjáról a Manchester Evening Newsnak.

Megpróbálta lerúgni magáról az agresszív állatot, de nem járt sikerrel. Szenvedésének egy férfi vetett véget, aki kijött a házból, és elrángatta a kutyát. A postás súlyos sérülését azonban megpróbálta arra fogni, hogy elesett, és úgy verte össze magát. Mint kiderült, a kutyát akarta attól megóvni, hogy a támadás miatt elaltassák, mert a házban lakó hölgy mozgássérült, és ez az állat az egyetlen támasza. 

Végül az asszony is előkerült, és sírva kért bocsánatot a postástól.

A kutya kiszökött, miközben én vécén voltam, de ilyen többé nem fordulhat elő

- szabadkozott Gemma Wood

Bár a nőt a bíróság kisebb pénzbüntetésre ítélte, az eb életét meghagyták azzal a kitétellel, hogy ha még egyszer panasz lesz rá, semmi sem mentheti meg a sintérteleptől. Tény azonban, hogy azóta a kapura lakat került, a bűnös állatot pedig csak szájkorsárral látták elhagyni otthonát. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek