Benzin

Megőriztük a humorérzékünket - a mémgyárat is megihlette a benzinhiány

Bors

Létrehozva: 2022.12.07.

A napokban kialakult részleges benzinhiány, az üzemanyag utáni kutatás és sorban állás megihlették a mémgyárosokat: számtalan vicces kép árasztotta el a világhálót. A magyarok pedig örömmel adták őket tovább, ismét megmutatva, hogy a legrosszabb helyzetben sem veszítik el a humorérzéküket.

Most, hogy eltörölték a benzinárstopot, a piac és a lakosság is azt várja, hogy hamar rendeződni fog a helyzet a hazai benzinkutakon, mivel az elmúlt napokban igencsak hasonlított a helyzet egy posztapokaliptikus filmhez. 

A benzinkutakat ugyanis nagy erőkkel rohamozták meg a benzinre "éhes" emberek, sokan előtte órákon át keresték azt a kutat,

 ahol még volt üzemanyag, majd ha találtak egyet, általában hosszú sorok kígyóztak előtte. Sokaknak a Mad Max című film jutott eszébe a helyzetről, de akik az Éhezők viadalával példálóztak, azok sem jártak messzire a valóságtól. 

A szituáció valóban igen kiélezett volt, és még csak véletlenül sem örömteli, ám a magyarok ezúttal is megmutatták, hogy még a legrosszabb helyzetben is képesek megőrizni a humorérzéküket, a mémgyárosokat pedig megihlette a benzinhiány. Mutatjuk is, mennyire: 

Klasszikus: Bud Spencer és a fagyi... Fotó: Facebook

 

Benzinhiány
Aki szerencsés volt, annak benzint hozott a Mikulás Fotó: Facebook
Benzinhiány mém
Miután több százan írták ki egy Facebook csoportban... Fotó:   Facebook
Szintén egy klasszikus, kiürült fagyispultra utalva... Fotó: Facebook
Szerkesztőségünk kedvence: a MadMax Fotó: Facebook

Köszönjük a gyártóknak a megmosolyogtató perceket! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek