öngyilkosság

Erdőkertesi kettős öngyilkosság, megszólalt a gyászoló édesanya

Kóré Károly

Létrehozva: 2022.08.22.

Eljegyzésük felbontása után együtt lett öngyilkos egy fiatal pár Erdőkertesen szombaton, abban az autóban, amit a fiú édesanyja vásárolt a szerelmeseknek. Környékbeliek találtak rájuk.

Forrás: bors

Kati és Dani a rokonok és barátok szerint egy amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban élt, de tavaly nyáron a lány elfogadta a gyűrűt a kedvesétől. Együtt dolgoztak egy lámpagyárban, de ott felmondtak, és egy ideig nem volt munkájuk. A közeljövőben kezdtek volna egy üdítőgyárban, szintén közösen.

Szenvedélyes kapcsolatban éltek

A Bors megtudta: Kati és Dani szerdán összevesztek, ezért a 28 éves nő átment aludni az egyik legjobb barátnőjéhez, Viktóriához. Az első indulatukban a fiatalok szakítottak.

- Elég érdekes volt a kapcsolatuk, de igazából semmi rosszat nem tudok Danira mondani. Gyakran vitatkoztak, de együtt akartak megöregedni. 

Dani családja jobban támogatta a fiatalok kapcsolatát, az édesanyja vett is nekik egy régi Opelt. 

Mivel Daninak nem volt jogosítványa, Katit jegyezték be a forgalmiban üzemben tartónak, miközben az anya lett a tulajdonos. A szakítás után érthetően vissza szerette volna kérni a kocsit, ám ez péntekre a békülés miatt okafogyottá vált – mondta a Borsnak a közeli barátnő.

- Nem faggattam Katit, hogy éppen min vesztek össze, ő pedig nem részletezte magától. Azt tudom, hogy már nagyon vágyott a családalapításra, és ragaszkodott a párjához. Az elmúlt napokban tapasztalt magán olyan tüneteket, melyekből arra lehetett következtetni, hogy esetleg áldott állapotban van. Amikor a „női dolgok” szóba kerültek, annyit mondott: „Késik”.

EFotó: Végh István / Bors

 

Környékbeliek találtak rájuk

Egyelőre a családok is csak találgatnak, hogy a fiatalok miért döntöttek úgy, hogy beülnek az autóba, Erdőkertesre mennek, és nem messze a fiú szülői házától, egy erdős részen leparkolnak, hogy ott a egy slag segítségével az utastérbe vezessék a kipufogógázt. Amikor a környékbeliek ezt észrevették, már késő volt, így hiába hívtak segítséget, a pár életét nem lehetett megmenteni. A személygépkocsit még tegnap délelőtt is a tragédia helyszínén találtuk, a tűzoltók által betört ablakokkal. A jármű környezetét ellepték az üvegszilánkok, a kormány alatti tartórekeszben pedig öngyújtókat, cigarettát láttunk.

- Nem tudom felfogni, hogy két fiatal ilyen értelmetlenül halt meg. Láttam, ahogy a mentősök küzdöttek értük. Semmi remény nem volt a megmentésükre 

– mondta egy szemtanú lapunknak. Kati és Dani a rokonok és barátok szerint egy amolyan se veled-se nélküled kapcsolatban élt, de tavaly nyáron a lány elfogadta a gyűrűt a kedvesétől. Együtt dolgoztak egy lámpagyárban, de ott felmondtak, és egy ideig nem volt munkájuk. A közeljövőben kezdtek volna egy üdítőgyárban, szintén közösen.

Az autó ablakait be kellett törni Fotó: Végh István / Bors

Börtön miatt maradt el az esküvőjük

Kati édesanyja, egy Facebook-hozzászólásban üzent az elhunyt fiúnak: „Sírba tetted a lányomat”. Zsuzsanna nem volt olyan lelkiállapotban, hogy a Borsnak bővebben nyilatkozzon, de annyit elárult, hogy a fiatalok nemrég életük nagy eseményére készültek.
 

- Júliusban lett volna az esküvőjük, de lemondták – fogalmazott a gyászoló asszony. 

Mint kiderült, a menyegző lefújása nem teljesen az ő döntésük volt. Dani öccse, a mástól szerzett információnkat megerősítve elmondta, hogy testvérét egy hat évvel ezelőtti ügy miatt 28 napos elzárásra vitték.
- Közmunkára ítélték egy apróság miatt, de azt nem teljesítette, ezért a büntetést megváltoztatták, és az esküvő tervezett időpontjában éppen a rácsok mögött volt – nyilatkozta az öcs, aki sosem lesz képes feldolgozni a testvére halálát. 

A barátnője rászoktatta a gyógyszerre és a halálba kergette a bátyámat. Erős nyugtatót szedett, ami nyilván nem tett jót neki 

– fejezte be a beszélgetést Dávid.

 


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180704_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a magyar hokiszövetség nyilatkozata

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714600211
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172732_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174885_auto_resized.png
metropol.hu

Szerelmével tért vissza a képernyőre Tóth Andi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714600211
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714600211
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó