Élet

Nem volt hol laknia, ma már dollár milliomos a Fülöp-szigeteki lány

Létrehozva: 2022.03.15.

A csinos modell Fülöp-szigeti hajléktalan árvából, lett dollár milliomos.

CJ Miles nehéz körülmények között nőtt a Fülöp-szigeteken, miután szülei mindössze 13 évesen elhagyták. A filippínó lánynak nem volt könnyű gyerekkora, mert míg kortársai szerető családban nőttek fel, addig neki mindent magának kellet megoldania, ezért eldöntötte, hogy egyetemre megy, és kitör a nyomorból. 

A lány 8 éven keresztül egy kollégiumban lakott egy zsúfolt szobában, majd amikor befejezte tanulmányait egy ügyfélszolgálaton helyezkedett el, de a havi száz dollárból, amit keresett nem tudott félretenni, így el akarta hagyni a hazáját, egy jobb élet reményében. 


Abban az időben Cj a főnökével járt, és végül úgy döntöttek, hogy megszöknek otthonról. A kapcsolatnak hamar vége szakadt, de CJ Miles egy Las Vegas-i sztriptízbárban kapott állást.

„12 év után abba hagytam a táncot, Miamiba költöztem, és elkezdtem az OnlyFansre koncentrálni. Most már vannak asszisztenseim. Támogatom az egész családomat, a bátyámat, a nővéremet és az összes unokaöcsémet, hogy befejezzék az egyetemet” - mesélte a dögös modell. 
 

A jól jövedelmező karrierje akkor indult el igazán, amikor elkezdett fotókat feltölteni magáról a MySpace-re és az OnlyFansra. Miamiba költözött, abbahagyta a táncot és azóta hihetetlenül jól keres, miközben csak az Instagramon több mint kétmillióan követik őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek