A mexikóiak kedvencét, a tortilla chipset nem különösebben nehéz házilag elkészíteni. Ha otthon sütjük, sokkal olcsóbban kijövünk, mintha a túlsózott bolti változatnál maradnánk.
Hozzávalók: 1 bögre simaliszt, 1 bögre kukoricaliszt, 1 kk. só, 1/2 kk. kurkuma, 2 ek. olívaolaj, víz.
Hozzávalók: 2 tömlős natúr krémsajt, 10 dkg vörös cheddar sajt, 1 zúzott fokhagyma, kb. fél dl 20 %-os főzőtejszín, ízlés szerint só és bors.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.