Aktuális

VarázsLiget nyílik a Városligetben!

Bors

2021. december 10. péntek 10:10

<p>Mától VarázsLigetté változik a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok - tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – valamint bűvös körhinta és számtalan karácsonyi finomság várja a gyerekeket december 10. és január 2. között a Városligetben. </p>

Megelevenedő tündérvilág és varázslatos gyerekprogramok a TulipánTündér Produkció és a HG Média közös rendezvényén - a budapesti Városligetben, a Vajdahunyad Vára előtt életre kel a Varázsliget!

A 2021. december 10. és 2022. január 2. között nyitva tartó programsorozat karácsonyi díszbe öltözött mesevilága csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak, akiket hétköznap és hétvégén egyaránt színes műsorkínálat vár.

Játékos alkotásra hív minden nap a VarázsGömb. A kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat, amelyeket a hétvégi Tündérfelvonulások alkalmával meg is mutathatnak a nagyvilágnak. Szintén minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitál a VarázsFalPapito Bohóc Varázslatos Világa pedig egy különleges csodaláda felkutatására csábítja a gyerekeket.

– Mit adhatnánk többet a gyermekeinknek, mint a közösen megélt élményeket? Az alkotás és a mesevilág közös átélése az egyik legfontosabb a gyerekek lelki fejlődése szempontjából. A rendezvény ünnepi fényei, és hátterében álló Vajdahunyad Vára mesébe illő, varázslatos hangulata pedig felejthetetlenné teszi az élményt. Örömmel dolgoztunk azért, hogy ezzel a hiánypótló programmal tartalmassá tegyük az idelátogató kicsik és nagyok ünnepét – mondta a TulipánTündér Produkció producere, Illés Gabriella

A programkavalkád mellett természetesen finom falatokban sem lesz hiány. Meleg kakaó, kürtöskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a VarázsLiget látogatóit.

VarázsLiget december 10 és január 2 között a Vajdahunyad Vára előtt a Városligetben. A programok ingyenesen látogathatók a nagyközönség számára a rendezvény támogatói, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az MVM, és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából. 

További cikkek

Trágár

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken – videó

Luxus

Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka: Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

Lúd, s virágváza a kúton – balatoni különlegességek

origo.hu

Luxuscikkekbe öltöztetett francia bulldogok hívják fel magukra a tolvajok figyelmét - fotók

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

origo.hu

Komoly környezeti előnyökkel járhat a rövidebb munkahét

mandiner.hu

Megválasztották az Európai Parlament új elnökét

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

life.hu

Nagy változás jön csütörtöktől hazánkban: erre kell felkészülnöd

origo.hu

Kiderült, melyik a világ legerősebb paprikája