Aktuális

Barátnőjére bízta 15 hónapos kislányát az édesanya, soha többé nem ölelhette magához

Bors

2021. december 7. kedd 22:30

Szörnyű hibát vétett egy édesanya azzal, hogy megbízott a barátnőjében. A kislány nem tett semmi rosszat, mégis borzalams kínok között vesztette életét.

Egy észak-dakotai nőt hétfőn 30 év börtönbüntetésre ítéltek egy 15 hónapos kislány tavalyi halála miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy Brandi Adeleke kikönyörögte barátnőjétől, Amanda Carillótól, hogy kislánya nála ünnepelje a halloweent.

Az édesanya megbízott ismerősében, ezért megengedte, hogy Brandi vigyázzon 15 hónapos gyermekére. Bár ne tette volna…

Amikor a hétvége véget ért, Carillo elment a kis Mekáért, de Brandi azt a szomorú hírt közölte vele, hogy a lakás a pizsama parti során megfertőződött a koronavírussal, így karanténba kell maradniuk. Carillo beleegyezett, hogy a kislány még egy kicsit maradhasson, de néhány héttel később Brandi közölte Carillóval, hogy Meka beteg és kórházban van. 

Az édesanya, ezt hallva azonnal a kórházba sietett, de ott szörnyű hír fogadta. Kisbabáját nem az orvosok, hanem a rendőrök és vették körül. Brandi azt állította a rendőröknek, hogy amikor megfürdette a gyermeket, hogy lemenjen a láza, nem figyelt rá eléggé és Meka a víz alá csúszott. Arról, hogy meddig lehetett a víz alatt, nem tudott beszámolni. 

A boncolás azonban megerősítette, hogy Meka tompa tárgy okozta trauma következtében halt meg, és gyilkosság áldozata lett. Erre utaltak a jelentős sérülései is, amik a feje tetejétől a talpáig éktelenkedtek a kis testén. 

A kislány sérülései olyan szörnyűek voltak, hogy az államügyész, nem volt hajlandó felolvasni a nyílt tárgyaláson. Sőt, Meka családjának azt tanácsolta, ők se olvassák el a későbbiek során.

Ám a családtagok sejtették, hogy Meka milyen borzalmakat élhetett át. A GoFundMe oldalán, ahol egy adománygyűjtést szerveztek a temetésére a következőket írták:

– Szörnyen bántalmazták, vegyszerekkel égették meg, alkoholt adtak neki és megerőszakolták. A kínzásnak és a gyilkosságnak még borzalmasabb részletei is vannak, amelyekről nem szeretném, ha a világnak tudnia kellene, de a családom és én folyamatosan lejátsszuk a fejünkben. Ezek a gondolatok életünk végéig sebeket ejtenek rajtunk és Meka fiatal unokatestvérein.

Amanda Carillo nem tud megbocsátani magának, amiért hagyta, hogy Brandi Adeleke elvigye a lányt. 

– Fájdalmat érzek, amikor belépek az ajtón, mert valami hiányzik. Fájdalmat érzek, amikor hallom a gyerekeim nevetését, mert Meka nevetése hiányzik – mondta az összetört anya.

Brandi egyébként bűnösnek vallotta magát a tárgyaláson, és azt is hozzátette, megbánta, amit a 15 hónapos ártatlan kislánnyal művelt – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Tűz miatt kiürítettek egy komáromi gyárat: 6 embert szállítottak kórházba

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

origo.hu

Lelkesen fogadták a Sundance fesztivál első magyar versenyfilmjét

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

MOB: a SOSZ Gyulay Zsoltot támogatja az elnökválasztáson

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

Indulhat a Petőfi-film és a vízilabda bajnokainkat bemutató film