Aktuális

Kegyetlen, mi közelít az ország felé: ebben nem lesz köszönet

Bors

Létrehozva: 2021.10.18.

Ki kell használni a hét elején az indián nyarat, mert csütörtöktől már jön a tél.

Hétfőn a napsütést gyakrabban zavarhatják felhők, de említésre méltó csapadék sehol sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a nyugati-északnyugati szél. Hajnalra foltokban, de elsősorban a tavaink és folyóink környékén pára, köd képződhet. Reggel -3 és +5, délután 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden kezdetben az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, délután viszont már több felhő lehet az égen, de csapadék nem valószínű. Nyugaton, északnyugaton helyenként megélénkülhet a délies szél. Hajnalban néhol gyenge fagy még előfordulhat, illetve pára- és ködfoltokra is számítani kell. Délután 14-19 fokot mérhetünk.

Hullámzó frontrendszer hozhat csütörtökön és pénteken záporokat, akár zivatarokat is és viharos szél kíséretében erőteljes lehűlés jön. A magasban a modellek  -3, -8 fok közötti hőmérsékleteket várnak, ami az átlagnál 10-12 fokkal hidegebb. Ez azt jelenti, hogy szombattól éjszakánként országszerte fagyos idő lehet, a fagyzugos helyeken kemény, -5, -10 fokos fagy sem kizárt. Napközben is 10 fok alatti maximumok lehetnek. Emellett most, amennyiben lesz csapadék, az síkvidéken is hó, havas eső lehet a hétvégétől néhány napig. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek