Aktuális

Bizarr jelenet: Anyaszült meztelen nő autózott be a tűzbárbaj kellős közepébe

Bors

Létrehozva: 2021.09.09.

Nem, ez nem egy film: a rendőrök épp egy fegyveres férfit próbáltak ártalmatlanítani, amikor megjelent a meglehetősen hiányos öltözetű hölgy.

A szürreális floridai történet vasárnap éjszaka kezdődött, amikor a Pinellas megyei rendőrségre befutott egy lakossági bejelentés, miszerint három ganyús alak ólálkodik a környéken – írja a Crime Online.

A trió egyik tagja, a 18 éves Myles Abbott a zsaruk megjelenésekor elrohant, majd futtában lövéseket adott le a civilek felé, végül pedig egy közeli ház tetejére mászott. A magát menekülés közben combon lövő fiatalember a tetőn újra célba vette a zsarukat.

Ezekben a percekben érkezhetett meg a helyszínre, éppen a zsaruk és a háztetőn rekedt Abbot közötti tűzvonal kellős közepén áthaladva az a golfkocsi, amit egy anyaszült meztelen, részeg nő vezetett.

A rendőrök azonnal odasiettek a járműhöz, a sofőr azonban nem volt hajalndó együttműködni a hatóságokkal, ezért a zsaruk kénytelenek voltak kirángatni a 28 éves Jessica Smith pucér testét a volán mögül.

mint a filmeken

Abottot végül hatórás győzködés után a zsaruk lekényszerítették a tetőről – jelenleg őrizetben várja a tárgyalását, a bíróság ugyanis úgy döntött: nem tehető le érte óvadék.

Mindeközben persze a másik két gyanús alakot, Abbott társait is előállították: a 16 éves Skyi Julien javítóintézetbe került, míg a szintén 18 esztendős Ki’moni Anderson óvadék ellenében már szabadlábon védekezik – mindkettőjük ellen engedély nélküli fegyverbirtoklás a vád.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek