Aktuális

Szívbetegen és légzési problémákkal került elő a három éve eltűnt Keksz, a macska

Bors

2020. október 19. hétfő 17:45

Forrás: GoFundMe

Nagy öröm ért egy angliai családot, akiknek kedvence, a Biscuit névre hallgató macska három év után került elő. Az állat eredetileg a March nevű városkában élő Keith Bigland édesanyjáé volt, majd az asszony 2017-es halála után az 53 éves férfihoz és családjához került. Alig pár héttel később azonban Biscuit elszökött, és a család hiába kereste égen-földön, nem került elő. Egészen múlt szerdáig, mikor a helyi állatorvos telefonált, hogy behozták hozzá a 14 éves macskát, amelyre alig másfél kilométerre a család otthonától találtak rá.

El sem hittem, már teljesen feladtuk a reményt, hogy valaha előkerül. Ami még különlegesebb, hogy alig pár nappal édesanyám halálának harmadik évfordulója után találták őt meg – mondta a BBC-nek Bigland.

– Hónapokon át jártam az utcákat és próbáltam előcsalogatni őt, mert Biscuit maradt nekem az egyetlen, ami édesanyámra emlékeztet.

A cica nem a legjobb állapotban jutott vissza gazdáihoz, nemcsak a légzésével, de a szívével is gondok voltak. Bigland ezért gyűjtésbe kezdett az interneten, és alig pár nap alatt összegyűlt az 1500 angol fontos, azaz több mint 600 ezer forintos összeg, amelyből Biscuit műtéteit állják.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet