Aktuális

Fiatal lány vigasztalja Bochkort szakítása után

Munkatársunktól

Létrehozva: 2018.10.08.

Válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata. A szakítás fájdalmát egy fiatal lány próbálja elviselhetővé tenni a rádiós számára.

Bár nem házasodtak, hivatalos papír nélkül is családként éltek Bochkor Gáborék. Szerelmüket kislányuk, Nóri ér­kezése csak elmélyítette, és ezt a harmóniát sokáig semmi nem zavarta meg. A közvélemény álompárként tartotta őket számon, ezért is hatott derült égből villámcsapásként a hír: Várkonyi Andrea a közös gyermekükkel a nyáron elköltözött a rádióstól.

Mint a Bors megírta, a hírek szerint Andrea azóta már új párt is talált magának, egy kollégája mellett keresi a boldogságot. Igaz, az érintett férfi la­punknak határozottan cáfolta a pletykát. A Bors úgy értesült, hogy az 54 éves rádiós éle­tében már felbukkant egy másik nő.

– Egy nála jó­val fiatalabb nő tűnt fel mellette az elmúlt hónapokban. Azt nem tudni, mennyire komoly, de az biztos, hogy bensőséges az új kapcsolat – közölte lapunkkal egy bennfentes.

A Bors azt is megtudta, ki a szóban forgó lány, hogy hívják és hány éves, de ezeket az információkat az érintettek védelmében nem oszthatjuk meg olvasóinkkal. Mivel Andrea és Gábor kapcsolata baráti maradt, valószínűleg az új partnereket sem titkolják egymás előtt. Ez különösen annak fényében valószínű, hogy korábban sem telepedtek rá egymásra. Ha valaki egy kis szabadságra, „levegőre” vá­gyott, azt őszintén elmondta párjának, és ha arra volt szüksége, egyedül utazott el pihenni.

Kapcsolatuk mégsem volt laza, és ez elsősorban a ma 11 éves közös gyereknek, Nórinak köszönhető, akit mind a két szülője rajongva szeret. Bochkor egy interjúban nem titkolta, hogy egy idő után ez lett közöttük a legfőbb összetartó erő: – A gyerek nagyon fontos szerepet ját­szott abban, hogy véglegesítsük ezt a kapcsolatot. Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk – mondta Lovász László Lakástalkshow című műsorában a rádiós.

Nem véletlen az sem, hogy a pár „közös közleményben” reagált arra, hogy a szakításuk híre napvilágra került. Ezzel ugyanis a maguk részéről lezártnak tekintik az ügyet, ami leginkább a kislányuk érdekét szolgálja, hiszen a nagy médiafelhajtást minden kiskamasz rosszul viselné. Az új kapcsolatról meg akartuk kér­dezni Bochkor Gábort, de nem volt elérhető.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek