Aktuális

A nagyhatalmak régóta tudnak a földönkívüliek létezéséről?

ozs

2018. július 14. szombat 22:00

<p>Men In Black orosz módra.</p>

A Men In Black című amerikai film óta közismertté váltak a „fekete ruhás emberek”, a titkosügynökök – a moziban a két holly-woodi sztár, Will Smith és Tommy Lee Jones alakításában –, akik törlik az idegen lényekről tudomást szerzők memóriáját. De ki gondolná, hogy a fekete csuhás, csuklyás, vagy épp álarcos alakok már évszázadokkal ezelőtt is felbukkantak a paranormális események helyszínein, hogy a szemtanúkkal elfeledtessék mindazt, amit láttak?

Az elnök tud az ufókról

Pedig erről szól az azonos című orosz dokumentumfilm, a Men In Black – A fekete ruhás emberek is, amit Dmitrij Anatoljevics Medvegyev orosz miniszterelnök emlegetett egy riporternek. Pontosabban miután Medvegyev 2012. december 7-én befejezte Moszkvában a tévében újságíróknak adott interjúját, továbbra is reagált az új­ságírói kérdésekre adáson kívül, anélkül, hogy tudta volna, a kamera és a mikrofon még mindig veszi.

Arra az újságírói kérdésre, hogy: „Az elnök megkapja a földönkívüliekről szóló titkos információkat az orosz nukleáris kódokat tartalmazó táskával együtt?”, Medvegyev a következőt válaszolta:

„A nukleáris indítókódokkal együtt az elnöknél vannak a Top secret dossziék is. Ezekben minden benne van a bolygónkat látogató idegenekről. Ezeket a jelentéseket az a titkosügynökség készíti, amelyik az országunkban tartózkodó földönkívüliek feletti ellenőrzést végzi. Az elnöki ciklus végén két mappát, és a nukleáris indítókódokat tartalmazó kis bőröndöt megkapta az új elnök. De sokkal részletesebb információkat kaphat, ha megnézi a Men In Black című dokumentumfilmet!”.

Dokumentumfilm a bizonyíték? 

Egyes hírforrások a Medvegyev által elhangzott mondatokat a földönkívüliek jelenlétéről csupán viccnek állították be, ahogy a Men In Black 1997-es sci-fi vígjátékra való hivatkozást is szándékosan tették, amelyben két titkosügynök küzd az idegenekkel az Egyesült Államokban. Medvegyev azonban nem az amerikai filmre utalt, hanem egy azonos című orosz dokumentumfilmről beszélt.

A sokat emlegetett film számos oroszországi és amerikai ufó- esetet tárgyal. Feltárja a roswelli ufóbalesetet, számos földönkívüli emberrablást, és az ufók által leállított nukleáris fegyverek témáját is. A dokumentumfilm megvizsgálja a Földön létrehozott idegen bázisokat, amelyek katonailag ellenőrzött területeken létesültek a Pentagon tudtával. Taglalja Eisenhower elnök földönkívü-liekkel való találkozását, ahol megállapodás született földi erőforrások fejében az Egyesült Államoknak átadott fejlett technológiáról.

Ezért hallgatnak a nagyhatalmak

A dokumentumfilmből kiderül az is, hogy a hidegháború ideje alatt jelentős mértékben megnőtt az ufólátogatások száma a bolygón. Hivatalosan egyik ilyen esetet sem ismerte el egyetlen hatalom sem. Akik mégis kiálltak a nyilvánosság elé, azokat előbb-utóbb felkeresték a fura megjelenésű fekete öltönyös férfiak, és különböző módszerekkel igyekeztek hallgatásra bírni a szemtanúkat.

Na és hogy mi célból tették mindezt? Ha kiderülne mégis, és hivatalosan elismernék, hogy az idegenek köztünk járnak, akkor borítékolható, hogy óriási pánik lenne úrrá a földlakókon. Ez beláthatatlan következményekkel járna, és kihatna az egész emberiség további sorsára. Állítólag. Egy biztos, az újabb összeesküvés-el­méleteknek kitűnő táptalajul szolgálna.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pokoli agresszió a pályán - hatalmas verekedések focimeccseken

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

vg.hu

Simán verte a várakozásokat az OTP

ripost.hu

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

borsonline.hu

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup balhés szakításának

travelo.hu

Hihetetlen: Napi négy centit apad a Tisza-tó

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Újabb drágulás: két termék ára is az egekbe szökhet hamarosan

borsonline.hu

Gyászol Kovács Ákos: elcsukló hangon emlékezett meg a veszteségről

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: 10 tipp, ha spórolnál a gázon

Rezsi

Most jelentették be: áramkedvezményről döntött a kormány, ők a jogosultak