Aktuális

Nagy a baj: azonnali segítség kell a magyar származású kislánynak

Bors

Létrehozva: 2017.06.02.

Komoly összefogásra van szüksége egy magyar és amerikai felmenőkkel bíró 2,5 éves kislánynak. A Kaliforniában élő Chloe Cavanagh a múlt héten minden előzmény nélkül rosszul lett. Fejfájásra panaszkodott, az állapota pedig egy órával később válságosra is fordult. Szülei azonnal rohantak vele a legközelebbi kórházba.

Sajnos kiderült, hogy nagy a baj, az orvosok ugyanis agydaganatot diagnosztizáltak nála. Mentőhelikopterrel egyből átszállították egy oaklandi gyermekklinikára, ahol soron kívül megműtötték. A beavatkozás során sikeresen eltávolítottak egy vérrögöt, de 24 órán keresztül válságos maradt az állapota.

Az elmúlt napokban a kislány a javulás jeleit mutatta, de még további beavatkozásokra és kezelésekre van szükség annak érdekében, hogy sikeresen el tudják távolítani a tumort. A kórházi beavatkozások ellenben rendkívül költségesek, amelyet a szülők nem tudnak egyedül finanszírozni.

Barátaik és ismerőseik ezért összefogtak, és egy adománygyűjtő oldalon keresztül próbálnak segíteni nekik. Magyarországról is sokan adakoznak, amelynek köszönhetően két nap alatt már közel 22 ezer dollár, azaz több mint 6 millió forint össze is gyűlt számukra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek