Aktuális

Őrizetbe vették Tasnádi Pétert

Bors

Létrehozva: 2017.03.24.

A <a href="http://24.hu/belfold/2017/03/24/orizetbe-vettek-tasnadi-petert-2/" target="_blank">24.hu</a> szerint a börtönből a közelmúltban szabadult vállalkozó orgazdaság miatt kerülhetett ismét bajba.

„A Budapesti Nyomozó Ügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján a tegnapi napon elfogott és gyanúsítottként hallgatott ki egy budapesti üzletembert és annak bűntársát” – áll a Fővárosi Főügyészség pénteki tájékoztatásában. A 24.hu úgy tudja, a meggyanúsított üzletember Tasnádi Péter, akit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogtak el a rendőrök.

Az ügyészség közleményében azt írja, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy 2017. február elsejéről másodikára virradóra egy III. kerületi parkolóból ellopott egy értékes kocsit. A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított tudomást szerzett az ellopott luxusautóról, valamint arról is, hogy a gépkocsit egy férfi keresi. Ismeretlen módon megszerezték az eltulajdonított autót, majd felajánlották ennek a férfinak, hogy meghatározott összegért – 3.500.000 forintért – cserébe azt átadják neki.

Végül abban állapodtak meg, hogy a férfi az eltulajdonított gépkocsiért 500.000 forintot fizet. Február 19-én a gyanúsítottak a más által ellopott, azonban általuk – anyagi haszonszerzés miatt – megszerzett autót a megbeszélt helyen átadták a fenti férfinak, aki a járműért cserébe az átadás helyszínén 250.000 forintot fizetett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek