Aktuális

Így még nem szívattak meg senkit kóstoltatáson

Bors

Létrehozva: 2016.11.24.

<p>Újfajta tejet teszteltettek járókelőkkel. Csak utólag árulták el nekik, miből készült az ital.</p>

A PETA állatvédő szervezet végzett egy kísérletet arról, mi a véleménye az embereknek egy újfajta, alternatív tejről, amelyet nem tehenekből nyernek ki. A teszt lényege az volt, hogy csak utólag árulták el mindenkinek: a fehér innivalót bizony kutyák tejéből állították elő.

A reakciók döbbenetesek voltak. A leleplezés előtt mindenki igyekezett nagyon okosakat mondani (lágy íze van; fehérebb a megszokott tejeknél; inkább olyan, mint egy shake), majd aztán jött a fekete helyett fehér leves... Volt, aki egyszerűen köpött egyet, mások elhűlt fejjel hallgatták a dolgot, egy férfi pedig földhöz vágva a poharat annyit mondott csak, hogy ez undorító.

Persze volt egy csavar a történetben. Valójában szójatejet ivott mindenki, nem kínoztak meg egy kutyát sem azzal, hogy megfejték őket. – Az ember az egyetlen faj, amely más állatok tejét is megissza. Mégis, ha nem tehén- vagy kecsketejről van szó, rögtön mindenki elszörnyülködik – hívta fel a figyelmet Elisa Allen, a PETA brit elnöke a Mirrornak nyilatkozva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek