Aktuális

Retteghet a megölt lány politikus szexpartnere

Munkatársainktól

2015. május 7. csütörtök 05:00

Az együttlétüket megörökítő videót rögzítő telefont a rendőrség lefoglalta, de a közismert, családos szerető mégsem lehet nyugodt. A felvételt ugyanis korábban már többen láthatták.

Emlékhellyé változott az az Akácfa utcai ház, ahol a hétvégén brutálisan meggyilkolták a 19 éves Nancyt. A kapuban a lány két fényképe, számtalan virág, mécses és gyertya sorakozik.

– Nekem jó barátnőm volt Nancy, korábban együtt laktunk – mondja egy szőke lány, miközben egy szál virágot helyez a mécsesek mellé, majd a házba siet. A földszinti lakás előtt is virágok és egy plüssmaci őrzi Nancy emlékét, a rendőrségi zár is lekerült az ingatlanról. A lány orosz származású édesanyja a lakók szerint már vissza is költözött a horrorlakásba.

Zálogházban az anya

– Nagyon nehéz időszakon megy most keresztül. Nem elég a tragédia, anyagi gondjai is vannak. Lányát sem tudja eltemetni. Az előlegre össze tudta szedni a pénzt, de további kétszázhatvanezer forintot kell majd kifizetnie a szertartásra, de egyelőre fogalma sincs, miből. Csak Nancy barátaira és ismeretlen jótevőkre számíthat – mondja a Borsnak a család egyik ismerőse. Bekopogunk. Az előbb látott szőke lány nyitja ki a kisablakot, de sem ő, sem az anya nem akar most beszélni.

Nancy édesanyjának anyagi gondjairól szóló információinkat egy olvasónk is megerősíti: ő egy közeli zálogházba látta betérni a nőt. Az asszony talán így szeretett volna pénzt szerezni a temetésre? Ezt nem tudni, de olvasóriporterünknek sikerült néhány fotót készítenie az esetről, amiért természetesen jár a 15 ezer forintos jutalom.

Retteg a politikus

Talán még izgalmasabb szála az ügynek az a tény, amiről szintén a Bors számolt be elsőként: Nancy, ma még meg nem nevezett, politikus szexpartnere. Tegnap óta mindenki azt találgatja: ki lehet ez a férfi? Informátorunk egyelőre annyit árult el róla, hogy példás családi életet él ugyan, de ez nem zavarta abban, hogy közelebb kerüljön Nancyhez.

Erről videofelvétel is készült, ami a lány telefonján és a gyártó által létrehozott adattárolón, az úgynevezett „felhőben” is megtalálható. A készüléket lefoglalta a rendőrség.

– Ezek a légyottok természetesen nem az Akácfa utcai lakásban zajlottak, hiszen a politikus nagyon ügyel a diszkrécióra. A karrierjébe is kerülhet, ha kiderül titkos élete. Általában előre egyeztetett, kevesek által ismert helyen és időben találkoztak. Úgy tudom, amióta megszellőztették, hogy köze lehet az ügyhöz, nagyon megijedt. Mindent elkövet, hogy titokban maradjon a személye. Óvatosnak kell lennie, hiszen akár ezzel is lebuktathatja magát...

Ki tudja a kódot?

A fent említett videót a rendőrségen kívül tehát – elvileg – más nem láthatja. Kód nélkül még a lány szülei sem nézhetik meg, még akkor sem, ha bemutatják a halotti anyakönyvi kivonatot a szolgáltatónak. Nancy ugyanakkor megadhatta egyik bizalmasának a kódot, aki így talán már jóval többet tud az ügyről, mint eddig bárki...

A gyilkosság

Nancyt szombatra virradó éjszaka egyik szexpartnere gyilkolta meg. Elvágta a torkát, de előtte felismerhetetlenségig összeverte. Édesanyja a kutyasétáltatásból hazaérkezve talált így rá. A BRFK életvédelmi osztálya emberölés miatt nyomoz, de többet továbbra sem közölnek. 

További cikkek

Tragédia

25 évesen ragadta el a koronavírus, újszülött gyermekét sem láthatta Dóri

Tragédia

Női holttestet találtak a budapesti aluljáróban - megrázó részletek derültek ki

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

magyarnemzet.hu

Brüsszel beismerte, miért tartja vissza a magyar helyreállítási pénzeket

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

Nem vált dizájnt a következő Apple iPad

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben