Aktuális

Nagyon durva büntetés néz ki a strandon szexelőknek

Bors

2015. május 7. csütörtök 21:00

Lehet, hogy akár 15 évre bekasztlizzák azt az amerikai párocskát, amelyik tengerparton szexelt. Ezt ugyanis nem valami elhagyatott partszakaszon tette, hanem kisgyerekes családok orra előtt.

A Floridában élő, 40 éves fitneszedzőt, Jose Caballerót és barátnőjét, a 20 esztendős Elissa Alvarezt bűnösnek mondta ki a bíróság a hét elején, mert egy nyilvános strandon dugott. Pontosabban és a helyi jog nyelvére fordítva: nagy nyilvánosság előtt elkövetett illetlen és szeméremsértő magatartásért ítélték el őket. Hivatalosan bűnügyi nyilvántartásba is veszik őket mint szexuális bűnözőket.

Az Orlando Sentinel információi szerint az esküdteknek mindössze 15 perces tanácskozásra volt szükségük, hogy meghozzák ezt a döntést. A tárgyalóteremben azt megelőzően egy mobiltelefonnal készített videofelvételt is megnézhettek, amit egy szemtanú csinált tavaly júliusban a per tárgyát képező akcióról.

A filmecskén az látható, amint az apró fürdőruhába bújt lány a pasiján ül, és ritmikusan le-fel mozog (lovagol). A videót készítő nagymama tanúként elmondta: vele volt hároméves lányunokája, aki tudni szerette volna, mit csinál a két idegen felnőtt. Ő megpróbálta elvonni a figyelmét, és javasolta, hogy keressenek kagylókat.

A pár azt állította: simán csak enyelegtek és birkóztak. Ügyvédjük is azt hangsúlyozta, hogy nem közösültek, Alvarez csak illegett-billegett, hintázott egy kicsit a férfin, meg bökdöste, hogy felébredjen. A szex pusztán spekuláció, a videón nem láthatók sem nemi szervek, sem behatolás.

Az esküdtek azonban nem hittek nekik, így most a törvény szerint 15 évet is kaphatnak fejenként. (Mint ismert, az Egyesült Államokban a büntetési tételt a bíró szabja ki, miután az esküdtszék úgy döntött, hogy a vádlott bűnös.) Az ügyész azt mondta: Caballeróra szigorú büntetést fog kérni, mert a fitnesztréner már ült nyolc évet kokaincsempészet miatt.

A férfi édesanyja a per kapcsán egyébként így nyilatkozott: „Vannak ennél sokkal nagyobb problémák a világon, és emberek is, akik lényegesen nagyobb bűnt követnek el, inkább azokkal kéne foglalkozni.”

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

ripost.hu

Lázadnak a nézők, óriási népharag zúdult az Exatlon Kihívójára

travelo.hu

Már a bécsi repülőtéren is pihenhetnek alvókapszulákban a fáradt utasok

mandiner.hu

Kiemelt fontosságú közös nyilatkozatot írt alá Ukrajna és Oroszország

boon.hu

Hajléktalanná vált a két miskolci mentős (videóval)

nemzetisport.hu

Férfi kézi: hat játékost igazolhat a Tatabánya, Székely hazatérhet – sajtóhír

vg.hu

Tetőzik az omicron, még legalább tíz napig nőhet a fertőzöttek száma a víruskutató szerint

life.hu

Így reagált Szilágyi Liliána menedzsere Gerda döbbenetes vádjaira

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

borsonline.hu

Mindent elleptek a rendőrök, meghalt egy 18 hónapos kisfiú

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve