Aktuális

Minden nap látják, ahogy irodájában maszturbál a hivatalnok

Bors

2015. május 19. kedd 21:00

Lehet, hogy a munkája már nem elégíti ki maradéktalanul a hivatalnokot, aki minden nap maszturbál egyet az irodájában?

Nem lehet túl izgalmas a meló a hamburgi gazdasági, közlekedési és innovációs hatóságnál. Egy alkalmazott ugyanis minden nap hosszasan kényezteti magát az íróasztalánál. Ezt onnan tudni, hogy rendszeresen látják a szemközti irodaházban dolgozók, amint előveszi hímtagját, és csúcsra juttatja magát. Ráadásul még csak el sem kapkodja.

– A számítógépe előtt ülve veri ki magának gyakorlatilag minden áldott nap, munkaidőben – nyilatkozta a Bildnek egy biztosítócég alkalmazottja a szemközti irodaépületből. Ablaka rálát a maszturbáló férfi irodaablakára, így kénytelen-kelletlen szemtanúja rutinszerű önkielégítésének, amit nyilván pornónézés közben követ el.

Az illető megunta a dolgot, és videóra vette okostelefonjával a „jelenséget”: – Úgy gondoltam, ha nincs róla képi bizonyíték, a kutya sem hiszi el, hogy ez igaz, azt hiszik, kitaláltam. De aztán amikor szóba hoztam a dolgot a kollégáimnak, azok egyáltalán nem lepődtek meg: „Ja, azt a matyibajnokot már mi is ismerjük!”, mondták.

Lehet, hogy egy beteges magamutogató dolgozik a hatóságnál? A balkezes férfi ugyanis, akinek szép nagy irodája van – nem csak íróasztal, de tanácskozások, értekezletek tartására alkalmas tárgyalóasztal is van benne – nem nagyon veszi a fáradságot, hogy titokban tartsa élvezkedését, megelőzze a lebukást.

– A rolót sose húzza le, és az ajtót sem zárja be, így időről időre emberek is bemennek hozzá. Akkor persze abbahagyja, aztán amikor ismét egyedül marad, folytatja. Kábé fél órán át csinálja. A vicces az, hogy néha halljuk az alattunk lévő emeleten dolgozók gúnyos üdvrivalgását, vagyis ők is látják – tette hozzá a bulvárlapnak nyilatkozó férfi.

A hivatalnokot egyébként simán kirúghatják. Így járt az a mentős is, akit Észak-Rajna–Vesztfália tartományban bocsátottak el, mert a mentőautóban onanizált. És hiába ment bíróságra, az tavaly a munkaadójának adott igazat, hiszen az alkalmazott veszélybe sodorta jó hírnevét.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet