Aktuális

Kikezdett diákjával a Baranya megyei matektanár

B. B.

Létrehozva: 2015.04.22.

Tizennégy éves tanítványával folytatott viszonyt egy Baranya megyei faluban egy általános iskolai matektanár. Cs. T. otthonában meztelen fotókat is találtak a lányról a rendőrök.

A Bors információi szerint egy Baranya megyei kis faluban viszonyt folytatott egy harminchét éves matektanár egy tizennégy éves tanítványával. Vera (a gyermek érdekében megváltoztattuk a nevét – a szerk) és tanára kapcsolatáról hosszú ideig senki nem sejtett semmit:

– Nagyon sokat foglalkozott a kislánnyal, mindig együtt voltak, sokat sutyorogtak ketten – mesélte az iskolában egy pedagógus.

– Mikor finoman rákérdeztek, csak annyit mondott, hogy korrepetálja a gyereket, szerette volna felhúzni a tanulmányi átlagát. Még Vera szülei is örültek, hiszen a lányukat végre érdekelni kezdte az iskola, reggelente jókedvűen indult útnak. Úgy tudjuk, az iskolában a többi pedagógus sem gondolt semmi rosszra, a tanár úr kiváló ajánlólevéllel érkezett. Sőt rendszergazdaként is segített, és a villanyszereléssel sem állt hadilábon.

Csupán azt furcsállták kicsit, hogy gyakran váltott munkahelyet:

– Egy másik iskolából érkezett egy e-mail, miszerint nem árt vigyázni a kollégával, mert labilis idegi állapotú, mentális gondjai vannak, feleségével és régóta csatározik kisfia ügyében – folytatta a tanár.

Cs. T. sokszor hazavitte a lányt, közös képeket is posztoltak kö­zösségi oldalakra, a Siklósi várba is kirándultak együtt, többen megjegyezték, hogy milyen közel ülnek egymáshoz:

– Mikor fény derült a viszonyukra, a férfi visszakozott, ellenben a kislány kikelt magából, és azt ordította, hogy szerelmes a tanárba. Jelenleg Vera Pécsen tanul – mondta.

A tanárt felfüggesztették, de ez idáig nem vették őrizetbe. Gyermekpornográfia bűntett el­kö­vetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene nyomo­zás – tudatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Cs. T. ellen egyébként megrontás miatt érkezett feljelentés, ezt is vizsgálják a rendőrök.
A Bors megkereste a tanárt, de nem találtuk otthon. Vera anyja nem kívánt nyilatkozni az ügyben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek