Aktuális

Csendes volt Orbán Ráhel lagzija

Bors

Létrehozva: 2014.06.30.

A Bors a tükröspusztai lagzi személyzetének több tagjával beszélt. Mindannyian azt állították: Ráhel tavaly szeptemberi lagzija inkább hasonlított egy kimért fogadásra, semmint mulatságra.

Mint­egy háromszáz vendéget hívtak meg a telefonlopások miatt a lapok címoldalára került frigyre. Az eseményre a Magyarország uniós elnökségének évében (2011) bizonyított kiszolgáló személyzetet igazolták le egy közvetítő cégen keresztül.

Az egyik felszolgáló szerint mindannyiuk priuszát áttekintették. Vélhetôen a vendégekét is, mert egyikük, egy csekélyebb súlyú ügy mellékszereplôje nem kapott végül meghívót. Az esküvőt követő tükröspusztai lagzin 33 számozott asztal várta a vendégeket.

Korábban a kormányfő azt mondta, az ételek nagy részét helyben készítik, ám ezt cáfolta egy másik pincér: az EU előírásai csak a helyszínen történő melegítést teszik lehetővé, a főzést nem. Maga a lagzi visszafogott hangulatú volt. A zenekar játszott, közben csendes diskurzusok folytak. Az éjféli töltött káposzta idejére megcsappant a társaság.

Egy vendég arról beszélt, hogy Orbán Viktort nem feszélyezte a meghívottak nagy száma, éjfél után örömapához illő módon ünnepelt.

Két telefont keresnek

A legutolsó sajtóhírek szerint Ráhel barátnőié az a két ellopott készülék, amit a rendőrség keres, és a leánybúcsú fotói miatt fontos a megtalálásuk. A Bors korábban úgy értesült, a kormányzatnál is rendszeresített Iphone 4-es mobilok egy magas rangú tisztviselőé lehetnek. A nyomozók DNS-minta adására köteleztek több mint húsz személyt. Ők a pincérek, illetve a mobilok tulajdonosai. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek