Kidobásra ítélt alapanyagokból készíti ételeit egy angol étterem. Adam Smith ötlete onnan jött, hogy az éttermek és bevásárlóközpontok naponta több tíz kilónyi, számukra felesleges alapanyagtól szabadulnak meg, ezeket pedig akár el is lehetne fogyasztani valamilyen formában, ahelyett, hogy a kukákba kerülnének.
Azóta több tucatnyi önkéntes csatlakozott a projekthez, emiatt a leedsi étteremben szinte minden olyan étel vagy hozzávaló megtalálható, ami egy elit vendéglátó- helyen.
Ráadásul Smithéknél minden vendég annyit fizet ebédjéért, amennyit gondol, így a hely népszerűsége is egyre növekszik. Ebben persze annak a napi 15–30 finom ételnek is szerepe van, amit a szakácsok a maradékból igényesen állítanak elő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.