Aktuális

Ennyire iszonyatos dolgot még nem tett anya a gyerekével

Bors

Létrehozva: 2013.11.13.

Az anyának nem tetszett, hogy a férje tiszteletlenül bánt vele, ezért a négyéves gyerekükön állt embertelen bosszút. Úgy mellesleg a férjét és saját magát is felgyújtotta.

Még mindig az életéért küzd az a szerencsétlen négyéves kisfiú, akit saját anyja nyomorított meg hátborzongató kegyetlenséggel. Az asszony a férje iránti bosszúból kínozta meg a kicsi gyereket.

A kisfiú, ha túléli is, az orvosok szerint örök életére vak marad és sohasem fog tudni beszélni, írja a Mirror.

A negyvenéves kínai anya, Shen Dan azon kapta fel a vizet, hogy szerinte a férje nem kezelte a megfelelő tisztelettel. Miután a pénzen veszekedtek, az asszony elviharzott otthonról és egy kanna benzinnel tért haza, majd arra kényszerítette a kisgyerekét, hogy igyon a gyúlékony anyagból.

A kisfiú egy korty után visszaöklendezte a többit és igyekezett ellenkezni, de hiába. Miközben a férj megpróbált közbelépni, a bekattant anya egy égő tűzhelyhez rángatta a gyereket, majd mindannyiukra benzint locsolt. Mindhárman felgyulladtak, de az apának szerencsére maradt annyi lélekjelenléte, hogy a nappaliba rohanjon a fiával és pokróccal eloltsa a lángokat.

A gyerek életveszélyes égési sérüléseket szenvedett a fején és a tüdejében, az intenzív osztályon ápolják. A szülők is megégtek, testfelületük 15 százalékát égési sérülések borítják, de ők rendbe jönnek.

Az apa azt mondja, a felesége bosszúból tette ezt a borzalmat, hogy a gyerekén keresztül okozzon neki fájdalmat, hiszen a kicsi fiát szereti a világon a legjobban. Azt azonban képtelen felfogni, hogyan volt képes az asszony ekkora szörnyűségre, hiszen a fiúcska neki is édesgyermeke.

Az anya felgyógyulása után súlyos börtönbüntetésre számíthat, és az apa elmondta, ha kikerült a kórházból, első dolga lesz elválni tőle.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek