Aktuális

Zsuzsára gyújtotta a házat őrjöngő férje

GJ

Létrehozva: 2013.09.21.

Földönfutóvá tette saját családját egy dégi férfi. Július végén sokadszorra megverte válófélben lévő feleségét, majd miután az asszony a szomszédba menekült, felgyújtotta a házukat. Az anya most albérletben él két gyermekével, rettegnek N. Csabától.

Csupán néhány ruhája és konyhai edénye maradt a tűz után N. Zsuzsának. Elégtek a gyerekek játékai, tanszerei, a műszaki cikkek is használhatatlanná váltak.

– Ami nem égett el, azt a füst vagy a víz tette tönkre. Nem maradt semmink – sóhajt az anyuka. Férjével tizennégy éve voltak házasok. Zsuzsa szerint ahogy telt az idő, férje egyre agresszívebben viselkedett. Sokszor kiabált, őt többször bántalmazta. A gyerekeket megviselte ez a légkör.

– Én hoztam meg a döntést, hogy váljunk el, mert nem bírtam már így élni. De utána még rosszabb lett, Csaba képtelen volt belenyugodni. Többször megfenyegetett, hogy felakaszt, rám gyújtja a házat, de nem gondoltam, hogy megteszi.

Zsuzsa távoltartást kért, amit a bíróság egy hónapra elrendelt. De a férj fütyült rá.

– Hol telefonon, hol a munkahelyemen fenyegetett, sehol nem volt nyugtom, holott a közelembe sem jöhetett volna. Aznap este arra értem haza, hogy sétál fel a pincéből. Utánam jött a házba. Kétszer mondta, hogy szeret, majd azt, hogy gyűlöl. Aztán nekem esett, ütni kezdett – emlékszik az asszony. A szomszédba menekült, ahogy távolodott, hallotta férje őrjöngését. Égett szag terjengett, Zsuzsa először azt hitte, a férje befűtött, de az ablakokból is dőlt a füst.

– Az ágyat gyújtotta fel a hálóban. Az volt a szerencse, hogy a gyerekek a nagyszülőknél voltak. Én kórházba kerültem agyrázkódással, úgy megvert – teszi hozzá.
Jelenleg albérletben él a gyerekekkel, ruhákat ismerősöktől kaptak, mivel nem maradt semmijük, bármilyen segítséget elfogadnak. N. Csabát letartóztatták, de családja retteg, mi lesz, ha kiszabadul.

– N. Csaba 41 éves dégi lakossal szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást. Vizsgálják a nyomozók, hogy a gyanúsított terhére más bűncselekmény is róható-e. Folyamatban vannak a szakértői vizsgálatok – tájékoztatta lapunkat Németh-Kész Mónika sajtószóvivő. 

A házaspár válópere hamarosan kezdődik. A ház közös tulajdon, hitelre vásárolták. Hiába volt biztosításuk, mivel a családfő maga tett kárt benne, valószínűleg kártérítésre nem számíthatnak. Zsuzsának fogalma sincs, hogyan áll majd talpra.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek