Aktuális

Látványosan ölelgette nejét Gyurcsány

Bors

Létrehozva: 2013.09.17.

Hosszú idő után először mutatkozott együtt feleségével az egykori kormányfő, akinek ujjáról ezúttal is hiányzott a jegygyűrű. Érdekes fotók készültek a házaspárról.

Bár Gyurcsány Ferenc és felesége állítja, minden rendben a házasságukkal, lapunk pár napja írta meg: feltűnő, hogy a volt miniszterelnök fél éve nem hordja jegygyűrűjét.

A hétvégén hosszú idő után először mutatkozott együtt feleségével nyilvános eseményen. Testbeszédük mögött komoly érzelmi hullámzást lehet megfigyelni – állítja lapunknak a fotókat elemző szakértő.

Lopott puszi

Ez egy jól elkapott fotó, hiszen ez talán az egyetlen, ahol nincs megjátszás, legalábbis egyikük – a feleség – részéről biztosan nem. A környezetük nem is figyeli őket, a fotóst sem valószínű, hogy látták, ez nem kifelé szólt, egy régi, megszokott intim mozdulat. Bár a volt kormányfő kényszeredett mosolyából másra is következtetni lehet.

Lazának tűnve

Ha az előző fotó még adhatott némi okot bizonytalanságra, a testtartás és a két kéz minimális érintkezése messziről üvölti, hogy problémák vannak. Ez a kép szintén a közönségnek szól, messziről még megtévesztő lehet, de jobban megfigyelve már látszanak a vihar jelei. Ez nem két szerelmes boldog ölelkezése, inkább egy megszokott mozdulatsor robotszerű kivitelezése.

Hirtelen ötlet

Helyszíni beszámolók szerint igencsak feltűnő volt, amikor a nyilvánosság előtt régóta nem látott Dobrev Klára hirtelen férje és Vadai ­Ágnes közé pattant, amikor meglátta a fotósokat. Bár kifelé úgy tűnt, hogy kedélyesen nevetgélnek, a testtartások komolyabb belső feszültségekről árulkodnak. Ez valószínűleg a fotósoknak szólt.

Meghitt viszony Vadaival

Gyurcsány lapunknak legutóbb azt mondta, hogy jókat röhög a párttársáról és róla szóló pletykákon, de semmi sincs közöttük. – Nos, meglehetősen többről árulkodik kettejük testbeszéde, sőt, még bensőségesebbnek tűnik, mint a feleségével közös képeken. Ha nincs is semmi közük egymáshoz, az gyakorlatilag egyértelmű, hogy van egyfajta vonzódás – mondta a szakértő.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek