Aktuális

Vasvillával szúrt le egy idős embert András

Bors

Létrehozva: 2013.08.07.

Saját házában támadt rá egy vasvillával áldozatára a 62 éves V. András. A férfi elmenekült a helyszínről, de a rendőrök később elfogták. András nem tudott magyarázatot adni tettére.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a támadó, a 62 éves üllői V. András hogyan keveredett későbbi áldozata lakására, az azonban bizonyos, hogy ott - eddig ismeretlen okokból - fogta a nála lévő vasvillát, és mellkason szúrta vele a 79 éves házigazdát - írja a Police.hu.

A férfi, bár megsérült a brutális támadás során, csodával határos módon nem halt bele sérüléseibe, sőt, dulakodni kezdett az ámokfutóval. Sajnos nem sikerült visszatartania támadóját, és András elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonnal keresni kezdték a tettest, akit végül a közeli vasútállomáson találtak meg és fogtak el ma hajnalban, fél hatkor. Áldozatát közben kórházba szállították.

"Ellene a további eljárást - szakértők bevonásával - a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását" - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek